Omdömen från Casa Poerio

 
Casa Poerio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Poerio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Poerio

Läs personliga omdömen av Casa Poerio som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Poerio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2008
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på norska. Klicka här för att se originalet
Ulf med familj från Örebro i Sverige bodde på Casa Poerio i Rom från den 26. juli till den 2. augusti 2007.

Staden är fantastisk, men man ska inte ha mindre barn med sig dit, eftersom det är mer för lite äldre barn och vuxna. Boendet var mycket bra, precis vid ändhållplatsen/startplatsen för buss 75 som går förbi Trastevere, Colloseum och Termini. Det som saknades var ordentlig luftkonditionering men vädring hjälpte delvis. Gångavstånd från ett mycket lugnt och fint område ned till Trastevere.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map