Semesterbostad i Rom

Casa Poerio

 
Casa Poerio är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Poerio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Poerio ligger i Monteverde Vecchio - ett grönt kvarter från början av 1900-talet som ligger på toppen av Gianicolo kullen. Här bor du i närheten av det berömda Trastevere-kvarteret som är känt för den folkliga och livliga stämning.

Lägenheten ligger på översta våningen i byggnaden och beboddes av den holländska konstnären M.C. Escher som själv dekorerade glasfönstrena och keramiken i lägenheten. Lägenheten framstår idag fint möblerad och utrustad med TV, hi-fi, tvättmaskin och diskmaskin. Precis vid ingången finns det dessutom en terrass varifrån man har en fin utsikt över Roms tak.

Läs mer om Casa Poerio

Trerumslägenhet med 5 sovplatser (5. vån. utan hiss):
- Lägenheten är fördelad på två våningar som är förbundna med en spiraltrappa. Den består av ljust uppehållsrum med två bäddsoffor för en person, öppen spis samt kokvrå, sovrum med fransk säng (120 cm bred), sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch.

Trots att det finns sovplatser till 5 personer är lägenheten inredd på så vis att den lämpar sig bäst till 4 personer. Då lägenheten inte ligger inte i Roms historiska centrum är den ett bra val om man tänkt stanna längre i Rom och redan känner till staden och då inte heller har behov att bo mitt inne i den.

OBS: gratis övernattning för var 6:e betald övernattning.
Du bor här en vecka men betalar endast för 6 dagar!
Detta erbjudande gäller inta dagarna omkring jul och nyår.

Dölj texten
 
 
search map