Semesterbostad i Rom

Casa Piazza Navona

 
Casa Piazza Navona är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Piazza Navona är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du bor inte bara vid Piazza Navona, nej du bor mitt på Piazza Navona på tredje våning med fantastisk utsikt över hela platsen från uppehållsrummets tre fönster (och det samma gäller från två av sovrummen)!

Inbjudande lägenhet

Läget är med andra ord skapligt, och det är även tal om en stor välskött och presentabel lägenhet med sober inredning, fina parkettgolv och riktigt bra med plats, även om man bor 8 personer. En rolig detalj utgörs av spricka i den ena väggen, som är försedd med en "glasskiva" som ska indikera om sprickan utvidgar sig eller inte, en säkerhetsåtgärd som skyddsmyndigheterna har ålagt byggnaden.

Läs mer om Casa Piazza Navona

Moderna faciliteter

Lägenheten har naturligtvis aircondition, Wi-Fi, diskmaskin och tvättmaskin, men också hårtork, vattenkokare, förvaringsskåp, plattskärms tv i alla sovrum, eldstad och brödrost.

Fyrarumslägenhet med 4/8 sovplatser (tredje våning med hiss)
- Lägenhetens ca 170 m² är fördelade med en hall, stort uppehållsrum med eldstad, separat kök (fyra keramiska plattor, ugn, micro, kylskåp och diskmaskin) uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, sovrum med dubbelsäng och internt badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ytterligare två badrum, det ena med dusch, det andra med badkar, båda naturligtvis med toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Piazza Navona

Läs personliga omdömen av Casa Piazza Navona som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Piazza Navona. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Casa Piazza Navona

En pärla i Rom

Casa Piazza Navona var ett perfekt ställe för 6 dagar semester med familjen för att fira min 70-årsdag. Lägenheten har gott om plats för 8 barn och vuxna och har en avslappnad elegans, vacker utan att vara "bra". Utsikterna till platsen är nästan ovärderliga (men nu ER djur) och det var en glädje att öppna fönstren och njuta av spektaklet av livet på torget från morgon till kväll. När vi kom hem trött, vi har haft att kasta oss i den mjuka möbler i det stora rummet eller äta hemlagad pasta vid det stora, ovala matbord. Det kommer att bli svårt att komma till Rom igen efter denna

Läs mer

Positiv upplevelse i centrala Rom

Lägenheten till 8 personer var helt igenom en positiv upplevelse, fantastiskt läge med utsikt direkt till Plaza Navona, där det alltid händer något från morgon till kväll.
Ankomst och avresa till/från lägenheten gick på ett mycket avslappnat och välplanerat sätt.
Allt i allt är alla gäster eniga om att det var en riktigt bra upplevelse som gärna upprepas.

Läs mer
 
search map