Semesterbostad i Rom

Casa Panetteria

 
Casa Panetteria är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Panetteria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Panetteria ligger vid Quirinale höjden vilket betyder att gatan är avspärrad för trafik (och det blir respekterat då polisen håller vakt vid båda ändar av gatan dygnet runt). Det är med andra ord en mycket trygg och säker gata att bo på! Byggnaden innehåller tre mycket prisvärda lägenheter av olika storlekar.

Enrumslägenhet med 2 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
- Lägenheten är 30 m² stor och består av ett rum med kokvrå (två kokplattor och kylskåp men ingen ugn) och två enkelsängar samt badrum med toalett och duch. Lägenheten är utrustad med aircondition och satellit-TV.

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser (1:a våningen)
- Lägenheten är 30 m² stor och består av ett rum med kokvrå (två kokplattor och kylskåp men ingen ugn), två enkelsängar och en bäddsoffa för två barn (eller mindre vuxna) samt badrum med toalett och duch. Lägenheten är utrustad med aircondition och satellit-TV.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e & 4:e vån. utan hiss)
- Lägenheten är 110 m² stor och ligger på två våningar med ingång på tredje våningen. På entréplanet finns ett stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå samt en toalett (utan andra faciliteter än ett handfat). På den övre våningen finns ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar och ett badrum med badkar och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV och möjlighet för uppvärmning. Möblemanget i denna lägenhet är något bättre än i de två små lägenheterna.

Läs mer om Casa Panetteria

Dölj texten
 
 
search map