Semesterbostad i Rom

Casa Marco

 
Casa Marco är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Marco är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna rymliga lägenhet ligger en busshållsplats från centralstationen i Rom med en fin utsikt över Piazza Santa Maria Maggiore med den vackra basilikan dedikerad till Jungfru Maria. Casa Marco är en rymlig 3-rumslägenhet inredd med enkel och elegant smak som matchar de fina parkettgolven och höga smala glaspartier.

Lägenheten befinner sig på 5. våningen vilket betyder ljus och ro, men inte nödvändigtvis trötta ben, eftersom det finns hiss. Lägenheten kan rymma upp till sex personer och är därmed ett bra alternativ till ett hotelluppehåll för den stora familjen.

Läs mer om Casa Marco

Trerumslägenhet med 4 + 3 sovplatser (5. våning med hiss)
- Lägenheten är 75 m² och består av uppehållsrum med matavdelning och två bäddsoffor (den ena för två personer, den andra för en), tv och hi-fi anlägg, ett bra kök var man samtidigt kan sitta och äta - det är utrustat med mikrovågsugn och diskmaskin, två sovrum varav det ena är ett kingsize dubbelrum, medan det andra rymmer två enkelsängar och ett badrum. Lägenheten har dessutom tvättmaskin och ventilator.

Dölj texten
 
 
search map