Omdömen från Casa Leonardo

 
Casa Leonardo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Leonardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Leonardo

Läs personliga omdömen av Casa Leonardo som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Leonardo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Gerd med familj från Jönköping i Sverige bodde på Casa Leonardo i Rom från den 28. april till den 1. maj 2007.

-Suveränt läge på lägenheterna, kort avstånd mellan dom stor fördel för oss. -Bra utrustning och möblering. -Mottagande o återlämning fungerade hyfsat bra- fick vänta lite ”onödigt” länge på Er representant. -Bra att Er representant ordnade taxi till flyplatsen, men dyrt (760 kr, från flygplatsen betalade vi 300 kr) -Dåligt med bara en omgång nycklar till lägenheten. -Bra kontakt med Er före avresan.

Vi är mycket nöjda med resan och den service och det bemötande vi fått från Er, och återkommer gärna både till Er och till Rom.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2007
Antal resande 4 Vuxna, 2 Barn
Namn
Ingrid med familj från Sundsvall i Sverige bodde på Casa Leonardo i Rom från den 26. till den 30. mars 2007.

Vi är nu hemma igen efter en härlig vecka i Rom. När vi kom utanför lägenheten, Casa Leonardo, undrade vi först var vi kommit för det var det fulaste huset på hela gatan. Vi visste att vi kom lite tidigt men vi åkte ändå till adressen. Vi mötte då två mycket trevliga städerskor som efter ett telefonsamtal bjöd in oss att ställa in bagaget och vi fick en nyckel så vi kunde komma in igen. Emanuela ringde oss och vi möttes i lägenheten för det egentliga mottagandet. Hon var mycket trevlig och gav oss lite tips om olika saker. Lägenheten fungerade perfekt. Rom är en härlig stad där man lätt tar sig fram till fots. Mycket att se och uppleva. Vi är nöjda med vår resa och all kontakt vi haft med In-italia. Alla har varit mycket trevliga och tillmötesgående. Vi kan rekommendera andra att välja In.italia och bo gärna i Casa Leonardo.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2007
Antal resande 5 Vuxna
Namn

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2007
Antal resande 4 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map