Semesterbostad i Rom

Casa Leonardo

 
Casa Leonardo är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Leonardo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Leonardo ligger på den trevliga gatan Borgo Vittorio som ligger i ett av Roms vackraste gamla kvarter, Borgo Pio, i området kring Vatikanen och Peterskyrkan, bara 5 minuters gång från själva Peterskyrkan. Lägenheten ligger på kort avstånd från Piazza Navona och Castel Sant´ Angelo samt den härliga affärsgatan Via Cola Rienzo, var man bland annat finner en stor övertäckt marknad tillsammans med Roms bästa delikatessaffär Castroni. Området är ett av Roms äldsta och fullt med liv och rörelse, små caféer och trevliga restauranger. Metrostationen Ottaviano-San Pietro ligger även den nära lägenheten.

Trerumslägenhet med 6 sovplatser (andra våningen utan hiss):
- Lägenheten ligger på andra våningen och är ca. 90 m². Den är rymlig och består av entré, uppehållsrum med kokvrå med bl.a. ugn och 4 gasplattor, bäddsoffa för två personer samt bord till 6 personer, två sovrum med två enkelsängar som kan sättas ihop till en dubbelsäng, två badrum av vilket det ena är med toalett/dusch och det andra med toalett/badkar.

Läs mer om Casa Leonardo

Lägenheterna är utrustade med egen värmeanläggning, aircondition, tvättmaskin och TV.

Dölj texten
 
 
search map