Semesterbostad i Rom

Casa Landone

 
Casa Landone är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Landone är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna stora och välskötta lägenhet på hela 115 m² ligger ett stenkast från Piazza del Popolo, och det på den bättre sidan om man helst vill slippa stora horder av turister framför dörren. Du ska nämligen bara förbi torget, och det är som om alla turister vänder.

Lägenhet i fint skick

Lägenheten ligger på sjätte våning av en ståtlig byggnad (tack och lova med en hiss, med de sista 11 stegen får du ändå gå) och framstår som välskätt och i gott skick med parkettgolv och stuckaturer i taket. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv med DVD-spelare och tvättmaskin.

Läs mer om Casa Landone

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (6e våning med hiss)
Lägenheten består av entré, uppehållsrum med matplats och bäddsoffa till två personer, separat kök (diskmaskin, fyra gasplattor, ugn, brödrost, vattenkokare och kylskåp), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkel sängar, badrum med badkar, dusch och toalett samt en gästtoalett med wc och handfat. Från köket har du utgång till en härlig balkong med utsikt mot Borgheseparken.

Dölj texten
 
 
search map