Semesterbostad i Rom

Casa Innocenzo III

 
Casa Innocenzo III är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Innocenzo III är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi tycker själva att denna lägenhet är något av ett fynd, både för par på en romantisk tur till Den Eviga Staden och för barnfamiljer, då läget inte kan bli mer centralt, priset är lågt, och lägenheten hålls oklanderlig av den sympatiske, kultiverade ägaren, som bor granne.

Charmerande lägenhet

När du kommer in i hallen eller går in i badrummet, känns taket lite lågt, men när du kommer in i det stora uppehållsrummet med elegant parkett och dess karaktäristiska romerska trätak, ger du oss säkert rätt i, att du har fått mycket mer för pengarna, än du skulle fått i ett trångt hotellrum. Det är verkligen en charmerande lägenhet, som vi är säkra på snart kommer få kunder som kommer tillbaka gång på gång.

Läs mer om Casa Innocenzo III

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser
- Du kommer in i hallen, och härifrån kan du gå till höger och komma in i badrummet, som är utrustat med vattenmassage badkar (med tillhörande dusch), toalett och bidé, eller rakt in i det stora uppehållsrummet. Här finner du först en bäddsoffa till två personer och i den andra änden av rummet en dubbelsäng, elegant placerad bakom en stor väv. Här finns också ett läckert, högt matbord (lsmalt och ite bar stil likande) med fyra stolar, ett piano, garderob, två stora fönster mot gränden och en litet välfungerande kokvrå undangömd i ett skåp med fyra gasplattor, kylskåp och micro. Lägenheten har satellit-tv och wi-fi

Dölj texten
 
 
search map