Semesterbostad i Rom

Casa Gregorio III

 
Casa Gregorio III är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Gregorio III är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I det lugna och fridfulla kvarteret mellan Trevifontänen och Quirinalhöjden ligger denna stora och fina lägenhet på fjärde våningen i en pittoresk byggnad.

Lägenhet med personlighet

Den stora platsen står verkligen i fokus samtidigt som lägenheten är ytterst smakfullt och fint inredd; den är ljus, charmerande och har stor personlighet. Golven är nästa överallt fint hållna av fina parket och taken har de traditionella romerska plankor (!) och friliggande balkar. Lägenheten är dessutom utrustad med satellit-TV, DVD, wi-fi samt tvättmaskin.

Läs mer om Casa Gregorio III

Fyrarumslägenhet med 6/8 sovplatser (4:e vån. med hiss):
- Lägenheten mäter ca. 150 m² och består av entré, stort uppehållsrum med matplats och soffgrupp där den ena blir till en bäddsoffa för två personer, separat kök (5 kokplattor, ugn, microvågsugn, diskmaskin och stort kylskåp med frys), sovrum (med aircondition) med dubbelsäng och eget badrum med toalett och dusch, sovrum (med aircondition) och eget badrum med badkar och toalett samt litet sovrum (utan aircondition) med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch.

Dölj texten
 
 
search map