Semesterbostad i Rom

Casa Giulia Lux

 
Casa Giulia Lux är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giulia Lux är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Casa Giulia Lux ligger... naturligtvis på Via Giulia, en härligt avslappnad gata med smakfulla butiker, vilken löper parallellt med Tibern nära kända torg som Campo de' Fiori och Piazza Navono - både ligger endast 500-700 meter från lägenheten, så läget är det inget fel på! Och det är det inte på lägenheten heller.

Fyrarumslägenhet med 7 sovplatser (3:e vån.):
Denna stora ljusa lägenheten ligger på tredje våningen i en byggnad med hiss och består av matrum, uppehållsrum, stort kontor med bäddsoffa (bäst för barn), två sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med enkelsäng, hela tre badrum och ett stort kök. Lägenheten är utrustad med wifi, TV, diskmaskin och tvättmaskin.

Läs mer om Casa Giulia Lux

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Giulia Lux

Läs personliga omdömen av Casa Giulia Lux som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Giulia Lux. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Casa Giulia Lux

Fantastisk lägenhet - bilderna ljuger inte!
Välägnat för både familjer med större barn - eller 2-3 par, eftersom rummen inte ligger så nära varandra. En aning ljud i det ena sovrummet.
Gott om plats i vardagsrummet.

Läs mer

Bedömning av Casa Giulia Lux

Läs mer

Bedömning av Casa Giulia Lux

Läs mer

Bedömning av Casa Giulia Lux

Läs mer
 
search map