Semesterbostad i Rom

Casa Giubbonari

 
Casa Giubbonari är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giubbonari är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i Roms historiska centrum, endast två minuters promenad från blomtorget Campo de' Fiori, finner man Casa Giubbonari på den trevliga butiksgatan med samma namn.

Fem lägenheter - samma ägare

Casa Giubbonari består av totalt 5 lägenheter, vardera mäter ca. 90 m² och ligger på olika våningar med hiss. Alla lägenheterna ägs av samma ägare som har lagt stor vikt på vacker, klassisk och bekväm stil.

Läs mer om Casa Giubbonari

Olika färger och möblering

De fem lägenheterna i Casa Giubbonari har samma grundplan och i realiteten är det bara möblerna och färgerna som är olika. Alla lägenheter har entrè med klädskåp, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matbord och kokvrå med två elplattor, ugn, mikrovågsugn samt diskmaskin. Det finns sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar (OBS: lägenhet nr. 5 har våningssäng!) samt två badrum med dusch och badkar, hårfön och toalett. Alla lägenheter har aircondition.

Nära offentlig transport

På grund av det mycket centrala läget kan man gå i stort sätt till alla Roms sevärdheter. Om man använder sig av offentlig transport, så ligger platsen Largo Argentina bara 5 minuter bort från lägenheten och där finner man busslinjer till i stort sett alla delar av Rom. Spårvagn nr 8 som kör bland annat till Stazione Trastevere (med tågförbindelser till Fiumicino flygplats) har sin slutstation här.

Lägenheterna på Casa Giubbonari

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 3 med 4/5 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 3 ligger på tredje våningen och har entré med garderob, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett.

Trerumslägenhet Casa Giubbonari 5 med 4/5 sovplatser

Trerumslägenhet nr. 5 ligger på fjärde våningen och har entré med garderob, stort uppehållsrum med bäddsoffa, matplats och kokvrå med två kokplattor, ugn, microvågsugn samt diskmaskin. Vidare finns det ett sovrum med dubbelsäng, rum med två enkelsängar samt två badrum med badkar/dusch, hårtork och toalett.

Dölj texten
 
 
search map