Semesterbostad i Rom

Casa Giubbonari Pietro

 
Casa Giubbonari Pietro är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giubbonari Pietro är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi ska upp på 4:e våningen men då här finns hiss är detta endast en fördel. Här uppe är luften frisk och lugnet påtagligt.

Lite historia

Byggnaden i sig själv är en liten bit av Roms historia, för husets murar är från medeltiden, men vi ser tydligt de antika rester huset vilar på, en stor bit marmor från Pompeius' teater sticker ut från väggen. Och där de fyra första våningarna går tillbaka till medeltiden, de två övre våningaran är tillbyggda i 1700-talet och hela byggningen är total renoverad i 1996. Som sagt, en liten bit av Roms historia.

Läs mer om Casa Giubbonari Pietro

Tvårumslägenhet med 2 + 1 sovplatser (4. vån. med hiss)
- Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för en person, fullt utrustat kök med diskmaskin, sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett. Lägenheten har aircondition, värmeanläggning, flatscreen TV, DVD-spelare (samt en liten samling DVD'er), stereoanlägg och kaffemaskin.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Giubbonari Pietro

Läs personliga omdömen av Casa Giubbonari Pietro som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Giubbonari Pietro. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 4 omdömen från Casa Giubbonari Pietro

Jul och nyår i Rom

Vi har ännu en gång firat jul och nyår i Rom och även i år hade vi en trevlig semester. Det var fint att komma tillbaka till samma lägenhet som vi känner oss riktigt hemma i. Vi har roat oss på många restauranger i området men också handlat i de små lokala butiker och ätit hemma. Det är bra att ha gott om tid att se sig om i staden.

Läs mer

Jul och nyår i Rom

Vi tillbringade 14 dagar i Rom i samband med jul och nyår. Det är en annorlunda upplevelse att tillbringa så många dagar i en storstad. Det finns tid att röra sig runt i de olika områdena och uppleva romarnas vardag. Då vi bodde i lägenhet gjorde vi inköp hos lokala handlare, på marknader, hos slaktare, fiskhandlare och bagare.
Vi var på julmässa, och på Petersplatsen och hörde påven tala på juldagen. Vi har gått och sett en massa.

Läs mer

Bedömning av Casa Giubbonari Pietro

Läs mer

Fin lägenhet – värre med sikten

Casa Giubbonari Pietro är en fin liten lägenhet med ett perfekt läge nära Campo dei Fiori - och så finns det hiss! Man störs inte av ljud från gatan eftersom lägenheten är vänd bort från Via Giubbonari ut mot en bakgård. I gengäld låter det en del dygnet om från de två hissar som betjänar hotellet rakt över och "vår egen" byggnad. Det får man erfara på den MYCKET smala balkong som vetter mot gården. (se bilder).
Enda fördelen: Här kan man röka om man nu gör det, men mycket mer än så ser man inte av Rom.
Sen är det märkligt att fönstren inte har några persienner. Detta innebär att om du vill släppa in lite luft, så blir det också fri insyn från hotellrummen på andra sidan gården - cirka 20 meter bort.

Läs mer

Bedömning av Casa Giubbonari Pietro

Läs mer

Bedömning av Casa Giubbonari Pietro

Läs mer
 
search map