Semesterbostad i Rom

Casa Giubbonari Lotus

 
Casa Giubbonari Lotus är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giubbonari Lotus är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det kan gott vara så att vi betonar denna lägenhets praktfulla placering för mycket, men vad är annars viktigare än just läget när du besöker Rom ?

Modern möblering

Det är å andra sidan inte något fel med resten av lägenhetens kvaliteter. Den är nämligen genomgående renoverad och nymöblerad under 2010 så den framstår som en charmig lägenhet kombinerad med historiska ramar och modern inredning. Se bara på den vackra taken på den ena sidan och det knallröda köket på den andra! Lägenheten ligger på tredje våningen vilket inte är så illa ifall man vill gå upp, dock finns det även hiss i byggnaden.

Läs mer om Casa Giubbonari Lotus

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (3:e vån. med smal terrass):
- Lägenheten är på 55 m² och består av entré, uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin, kylskåp och diskmaskin) och bäddsoffa för en person, badrum med badkar och toalett samt ett sovrum med dubbelsäng. Lägenheten är dessutom utrustad med en smal terrass (med ett litet bord och två stolar) ut mot innergården.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Giubbonari Lotus

Läs personliga omdömen av Casa Giubbonari Lotus som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Giubbonari Lotus. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Casa Giubbonari Lotus

Fantastisk palcering mitt i Rom

Man kan gå direkt ut från lägenheten i det härliga stadslivet med butiker, mysiga restauranger och liv.
Bron till Trastevere ligger nära samt bussar till alla andra platser runt om i staden.
Lägenheten uppfyllde alla våra behov gällande en semesterlägenhet.
Även om lägenheten ligger mitt inne i staden så är det lugnt och tyst när man är hemma i lägenheten.
Balkongen var fin och man kan absolut stå där och få sig en cigarett, men utsikten är till en ful innergård.

Läs mer

Två härliga veckor i "ny" lägenhet

Efter många härliga semestrar i Casa Capellari var vi rätt spända på hur "vår" nya lägenhet i Casa Giubbonari Lotus skulle vara.
Vi hade ringt från flygplatsen som avtalat, och när vi kom till lägenheten, stod porten lyckligtvis öppen så att vi kunde komma in och ta hissen upp till tredje våningen. Här mötte vi för första gången den mycket vänliga städerskan, som släppte in oss i lägenheten.
Vilken lägenhet! Stort kombinerat kök och vardagsrum, stort sovrum med en stor men kanske något för låg säng till äldre människor. En liten hall med garderober och tvättmaskin och till sist ett stort badrum med två handfat och badkar. Glömde jag att där också fanns diskmaskin? Varken badkar, tvättmaskin eller diskmaskin använde vi dock.
Lite senare kom Hassan och hjälpte till med att installera PC:n, gav goda råd och visade oss den fina instruktionsboken som hörde till lägenheten. Professionellt genomfört.
Då vi dagen efter kom hem till lägenheten var sängen inte bara bäddad, men lakanet utbytt mot ett täcke, och mitt på matbordet stod en halv flaska mousserande vin.
Vi hade beställt städning till den sista dagen, men det var redan uppröjt, något vi ju menade att vi själva kunde klara, men mysigt var det.
Det är väl knappast nödvändigt att nämna att när vi hade varit där i en vecka så hade sängkläderna bytts och rena handdukar lagts fram.
Sammantaget hade vi fått en härlig bas för vår tvåveckorssemester i Rom.
Hur vi utnyttjade tiden? När man som jag har varit nära 40 gånger i denna härliga stad, och vad min fru anbelangar över 25, har vi liksom sett alla "havfruerne". Vi hittade några fina utställningar, var på vår sedvanliga tur ut till havet vid Anzio. Det kan rekommenderas om man vill se något annat än själva Rom.
En av dagarna gick en gammal dröm i uppfyllelse. Vi tog tåget till Monte Cassino. Det var en fantastisk upplevelse, och vi var eniga om att det knappast var sista gången vi gjorde den turen.
En "havfrue" skulle vi dock hinna med. Palatino-höjden. För en del år sedan hade vi sådan tur att en arbetare öppnade Livias hus för oss. Sedan dess har vi förgäves haft vägarna förbi där varje år för att se om det var öppet. I år var det det, men man ska boka biljett hemifrån för att komma in. Det ska garanterat bli av nästa gång vi kommer ner dit. Att vandra på dessa platser, där världshistoriska händelser ägt rum, är så otroligt spännande.
Utöver denna upplevelse var vi också i diverse basilikor, där Lateranbasilikan alltmer tar över det intresse vi tidigare hyst för S. Pietro.
Santa Maria Maggiore är också alltid värd ett besök.
Vi gläder oss redan inför samma tid nästa år, då vi hoppas att kunna hyra den härliga lägenheten igen.
Några praktiska upplysningar: Bagaren bor precis om hörnet, när man går ut genom porten, till vänster och bort till den första gatan. Supermarketen ligger sedan på nästa gata. Två restauranger kan vi passa på att rekommendera. Den ena är "Sams Bar" på Campo di Fiori.
Den säljer maten från restaurangen på gathörnet mittemot. Fin mat till rimliga priser. Den andra är "Tucci" på Piazza Navona. Här gäller detsamma om vi ser till mat och priser. Därtill en rolig, charmerande och professionell betjäning.
Med vänlig hälsning
Birgit och Poul Bernth

Läs mer
 
search map