Semesterbostad i Rom

Casa Giubbonari Lotus

 
Casa Giubbonari Lotus är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giubbonari Lotus är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det kan gott vara så att vi betonar denna lägenhets praktfulla placering för mycket, men vad är annars viktigare än just läget när du besöker Rom ?

Modern möblering

Det är å andra sidan inte något fel med resten av lägenhetens kvaliteter. Den är nämligen genomgående renoverad och nymöblerad under 2010 så den framstår som en charmig lägenhet kombinerad med historiska ramar och modern inredning. Se bara på den vackra taken på den ena sidan och det knallröda köket på den andra! Lägenheten ligger på tredje våningen vilket inte är så illa ifall man vill gå upp, dock finns det även hiss i byggnaden.

Läs mer om Casa Giubbonari Lotus

Tvårumslägenhet med 2/3 sovplatser (3:e vån. med smal terrass):
- Lägenheten är på 55 m² och består av entré, uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor, ugn, microvågsugn, kaffemaskin, kylskåp och diskmaskin) och bäddsoffa för en person, badrum med badkar och toalett samt ett sovrum med dubbelsäng. Lägenheten är dessutom utrustad med en smal terrass (med ett litet bord och två stolar) ut mot innergården.

Dölj texten
 
 
search map