Semesterbostad i Rom

Casa Elisabetta

 
Casa Elisabetta är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Elisabetta är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det första ord jag kommer på när jag ska beskriva denna lägenhet är mysig. Detta är verkligen ett litet varmt hem, som får en att tänka på julafton året runt! Intrycket startar redan i trapphuset, där den söta ägarens lägenhet ligger bredvid din.

Hemtrevlig varm och trygg miljö

Det är ingen mening att börja beskriva lägenhetens många personliga egenskaper, dess böcker, antika möbler, och smakfulla detaljer. Det får vi överlämna åt bilderna och era egna ögon. Denna lägenhet är unik och ett fantastiskt ställe att bo på under ett besök i Rom inte minst under vinterhalvåret. Men vi kan dock nämna att lägenheten har aircondition och wifi samt, att alla tänkbara och otänkbara problem som kan dyka upp kommer åtgärdas omgående av den samvetsfulla ägaren.

Läs mer om Casa Elisabetta

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser
- Lägenheten består av en hall, uppehållsrum med kokvrå (två kokplattor, miniugn, brödrost, vattenkokare och kylskåp med frysbox samt tvättmaskin med inbyggd torktumlare) och badrum med badkar och toalett. Över uppehållsrummet och hallen finns det ett rymligt loft med dubbelsäng och ett hörn med två enkelsängar (eller ska vi säga ottomaner?)

Dölj texten
 
 
search map