Semesterbostad i Rom

Casa della Scala

 
Casa della Scala är inte tillgänglig i dagsläget
Casa della Scala är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är något speciellt med att bo i Trastevere. Många vill nog ge oss rätt i att detta kvarter på många sätt skiljer sig i förhållande till resten av Rom, inte minst pga invånarnas lokalpatriotism. De är inte bara romare, de är trasteveriner! Var och en som har besökt dett område vet ,så finns här åtskilliga matställen och caféer, och här är liv och rörelse nästan dygnet runt. Är det inte det vi ofta drömnmer om när vi ser ut på regnet, mörkret och vinden?

Tvårumslägenhet med 2 + 1 sovplatser (2. vån. med hiss)
- Lägenheten är ca. 50 m² stor och består av uppehållsrum med mjukt möblemang och matplats samt på en förhöjd våning en enkelsäng, kök, sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch. Lägenheten bjuder på många personliga drag som skapar en trevlig atmosfär.

Läs mer om Casa della Scala

Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, TV, DVD-spelare, stereoanlägg, värmeanläggning och möjlighet för internet.

Dölj texten
 
 
search map