Semesterbostad i Rom

Casa Costantino

 
Casa Costantino är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Costantino är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är stora skillnader mellan uthyrningslägenheterna, som forstår att kombinera det personliga och stilfulla med det välskötta, och allt för ofta ser vi, att lägenheterna blir slitna, för att ägarna inte tänker långsiktigt. Därför glädjer en lägenhet som Casa Costantino oss desto mer, för här tar ägarna noga hand om och underhåller sin härliga lägenhet, och de är rätt stolta över resultatet.

Hemtrevligt och varmt uttryck

Vi befinner oss mitt i Trastevere, i Vicolo de' Cinque, på tredje våning av en vacker gammal byggnad. I samma ögonblick du kliver in, känns lägenheten rymlig och välkomnande. De fina gamla klinkers golven, de traditionella romerska träbalkarna och de många antika möblerna bidrar till att skapa en varm och hemtrevlig stämning, det gör det till ett nöje att vända tillbaka till lägenheten efter en lång dag i staden.

Läs mer om Casa Costantino

Litet minus

Vi hoppas med tiden kunna övertala ägarna till att bygga en takterrass, för det är verkligen en skam att inte utnyttja den potentialen, det stora taket har, För närvarande är det en vacker trappa upp från uppehållsrummet till det stora takfönster och dörren upp till taket, men den är låst, eftersom du endast kommer ut på det sluttande taket.

Men trots allt

Men även utan terrassen är lägenheten väl värt pengarna. Det är ett sådant ställe man kommer tillbaka till, när man har bott där en gång, och det kan man se på bokningarna: Du måste vara tidigt ute eller mycket flexibel med datumen för gästerna kommer igen år efter år.

Fyrarumslägenhet med 3/6 sovplatser
Lägenheten är ca 90 m² stor och ligger på tredje våning (utan hiss). Du kommer in i uppehållsrummet, där du finner en behaglig soffgrupp, som kan vara till stor glädje efter en lång dag på stan, en suite där du finner matplatsen varifrån du når det välfungerade öppna köket (med fyra gasplattor, ugn, diskmaskin, kylskåp och micro). Här finns dessutom ett sovrum med dubbelsäng samt internt badrum med dusch och toalett, två sovrum med två enkelsängar i vardera (om man vill kan de skjuvas ihop till dubbelsängar) och ännu ett badrum med badkar och toalett. OBS. endast i uppehållsrummet finns det aircondition, medans det i sovrummen finns takfläktar

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Costantino

Läs personliga omdömen av Casa Costantino som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Costantino. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Casa Costantino

Bedömning av Casa Costantino

Läs mer

Trevligt

6 kvinnor på fin tur i Rom. Lägenheten motsvarade helt våra förväntningar och passade oss utmärkt. Blev bemötta av en trevlig dam. Tog maxitaxi från flygplatsen till ett bra pris och blev avsläppte precis vid dörren utan problem. Blev också hämtade av samma taxi på hemresan, utan förseningar. Endaste minuset är stöket från gatan. Många pubar och restauranger i omedelbar närhet som har öppet till långt in på natten.

Läs mer

Fin lägenhet

Läget är utmärkt och lägenheten mycket fin, men tycker att det borde informeras om att det är extremt mycket oväsen från gatan. Faktiskt är det bara lugnt mellan ca kl.02.00 - 06.30 vilket inte tillåter mycket sömn. Öronproppar rekommenderas, eller borde finnas vid sängarna. Stolarna vid soffbordet (enligt bilden) hade vi haft användning för eftersom vi var 6 personer.

Läs mer
 
search map