Omdömen från Casa Biscione

 
Casa Biscione är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Biscione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Casa Biscione

Läs personliga omdömen av Casa Biscione som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Biscione. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.
Stefan med familj från Falköping i Sverige bodde på Casa Biscione i Rom från den 31. mars till den 4. april 2010.

Detta var andra året i rad som jag var i Rom under mars månad. Vi bodde På bicsone penthouse 2009. Vädret var kanon, staden underbar och Italienarna trevliga. 2009 åkte jag med arbetskamrater i år med familjen.

Boendet var centralt och bra, enligt nätet skulle det vara två bäddbara soffor men det var två fällbara enkla sängar(sådär bra) en säng föll isär. Vi hade ingen värme eller varmvatten de första två dagarna.

Vi är nöjda med resan i stort. Vi kommer även i fortsättningen att anlita och rekomendera er.

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2010
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2010
Antal resande 4 Vuxna
Namn
 Omdömet är skrivet på danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map