Semesterbostad i Rom

Casa Biscione

 
Casa Biscione är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Biscione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det ska efterhand mycket till för att begeistra oss över en semesterbostad, vi har sett allt för många, men här är vi med en lägenhet som verkligen får entusiasmen fram. Det är inte så mycket belägenheten i detta folkliga kvarter, ett stenkast från Campo de' Fiori som är enastående (men den är heller inte dålig), men däremot lägenhetens helt enastående personlighet och charm som betagar.

Hur ska vi beskriva något som är så speciellt? Låt oss säga att lusten att hålla julafton här överväldigade oss så snart vi kom in genom dörren! Du kan helt enkelt känna hemtrevnaden i denna lägenhet, så stark är den. Ta inte fel: Denna är på inget sätt en lyxlägenhet, och både standard och komfort ligger inte väsentligt över medel men de pittoreska taken med massiva bjälkar, de antika klinkgolven, tavlorna från 1800-talet, det helt speciella samtidigt spartanska, kaotiska och funktionella snickarköket för att inte tala om den speciellt stora samling film (på dvd och video) och cd som vittnar om utsökt smak (det vill säga vår smak...) gör lägenheten så helt igenom unik.

Läs mer om Casa Biscione

Tvårumslägenhet med 2 + 2 sovplatser:
- Lägenheten består av uppehållsrummet med två bäddsoffor för en person, separat kök (fyra gasplattor, miniugn, rymligt kylskåp med frysbox och ovanligt många husgeråd), stort sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett. Det finns en transportabel airconditionanläggning i lägenheten, satellit-TV, dvd-, cd- och video-spelare samt tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map