Semesterbostad i Rom

Casa Giuliano V

 
Casa Giuliano V är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Giuliano V är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är nästan något skandinaviskt över den här lägenheten med sina klara, rena linjer och dess funtionella inredning. Ja, den är nästan som tagen ur en IKEA-katalog. Detta ska inte uppfattas som något negativt, tvärtom så gör de moderna möblerna, det vackra kakelgolvet och den nästan minimalisticka stilen att lägenheten är lätt att hålla ren.

Vi befinner oss på gatan Via dei Banchi Vecchi, nära den stora Corso Vittorio Emanuele (alltså samtidigt nära Piazza Navona, Campo de' Fiori och bron över till Vatikanen) och det är imponerande hur effektivt de moderna fönsterrutorna kan stänga ute trafikbullret: man får verkligen lyssna noga för att höra att man befinner sig mitt i en pulserande storstad.

Läs mer om Casa Giuliano V

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (andra våningen utan hiss)
- Lägenheten är ca 50 m² stor och består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer och kokvrå (två keramiska plattor, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrostare, tvättmaskin och kylskåp), sovrum med dubbelsäng och badrum med duschkabin och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-TV med DVD-spelare och wi-fi.

Dölj texten
 
 
search map