Semesterbostad i Rom

Casa Baccina

 
Casa Baccina är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Baccina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Mitt i statsdelen Monti, som mirakulöst har behållit sin karaktär som populär mitt i Roms historiska centrum, ligger denna lägenhet på andra våningen.

När man bor i Monti har man alltid ett stort utbud av restauranger, caféer och inköpsmöjligheter inom några minuters gång. Om man är snabb i benen kan man utan problem nå Pantheon eller Campo de' Fiori på en kvart, och samtidigt har man fördelen av flera metrostationer på kort avstånd. Från uppehållsrummets stora fönster har man utsikt mot gatan Via Baccina.

Läs mer om Casa Baccina

Tvårumslägenhet med 2/5 sovplatser
- Lägenheten är ca 70 m² stor och ligger på andra våning (med hiss) och har karaktäristiska romerska trä bjälkar i taket. Den består av ett litet matrum, badrum med dusch och toalett, uppehållsrum med två bäddsoffor vardera för en person och tv, kök (med diskmaskin) samt sovrum med dubbelsäng och en bäddsoffa för en person (och tv) med en suite badrum med dusch och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, TV, diskmaskin och trådläst internet tillgång.

Dölj texten
 
 
search map