Semesterbostad i Rom

Casa Anacleto II

 
Casa Anacleto II är inte tillgänglig i dagsläget
Casa Anacleto II är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi befinner oss i kvarteren vid Den Spanska Trappan, så här är det varken långt till shopping, restauranger, caféer eller flertalet av sevärdheterna. Den är utrustad med aircondition, wi-fi, satellit-tv och tvättmaskin.

Fyrarumslägenhet med 4/7 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
-Lägenheten mäter ca. 110 m² och består av två sammanhängande rum med matplats och vardagsrum med en dubbel bäddsoffa och en enkel bäddsoffa, litet separat kök (med 4 kokplattor, ugn, mikrovågsugn och kylskåp), två sovrum med dubbelsängar samt två badrum med toalett och dusch.

Läs mer om Casa Anacleto II

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Casa Anacleto II

Läs personliga omdömen av Casa Anacleto II som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Casa Anacleto II. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Superbra läge och riktig italiensk stämning

En riktigt bra upplevelse från första stund. Det är härligt att allt är anpassat till kunden - kommunikation på danska, betalning via dansk bank. Endast rosor från oss! :)
Vi var mycket glada över vårt val av lägenheter, och tycker att beskrivningen är bra. Inga överraskningar och allt fungerade perfekt. Mycket centralt beläget - nära till allt, vilket såklart ger lite "italienskt stök", men vi ville inte ha det annorlunda. :) Tack för en härlig semester.

Läs mer
 
search map