Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo billigt i centrala Rom

När du har som prioritet att du ska vara ute och uppleva något hela dagen lång, och inte slänga dig i en soffa på ditt hotell, så tänker du faktiskt ytterst lite på rummen. Som de äkta sydeuropeerna och medelhavsfolket italienarna är, så anser de att livet om något, först och främst levs ute på gatan. Man dricker ofta sitt morgonkaffe och äter sin morgoncroissant på ett litet, lokalt café, i all sin hast på väg till arbetet. 

Man äter lunch ute på stan, och om kvällen lockar Roms enorma urval av restauranger, barer och nattklubbar med lätthet de italienska storstadsborna ut från deras lägenheter. Som semestergäst kommer du naturligtvis vara ännu mer sugen på att ta in hela atmosfären - du har ju endast en vecka eller en långhelg på dig att uppleva allt i denna härliga huvudstad. Så varför inte uppleva så mycket som möjligt. Och när du sparar pengar på själva hotellet, finns det mer över till allt det roliga!

Toscana Sardinien Sicilien Abruzzo Aostadalen Apulien Basilicata Kalabrien Kampanien Emilia-Romagna Friuli-Venezia Giulia Lazio Ligurien Lombardiet Marche Molise Piemonte Sydtyrolen & Trentino Alto Adige Umbrien Veneto Karta över Italien

3 bra hotell att bo billigt på i Rom

I Rom finns det ingen risk att bli uttråkad, och vad du än tycker bäst om - museeum, konst, historiska minnesmärken, storslagen klassisk arkitektur, shopping eller caféliv - så har du valt helt rätt plats när din resa går till den eviga, och romantiska, staden. Så om ditt hotell mest av allt ska vara ett ställe där du kan få en god natts sömn efter en lång dag full av intryck, eller där du kan ta ett bad, eller bara ställa av dina väskor, så läs mer här nedan där vi presenterar tre riktigt bra möjligheter, om det är ett billigt hotellrim i Rom så står högt på din önskelista. På de billigaste rummen på det förstnämnda hotellet, ska du vara uppmärksam på, att det är gemensamt badrum i korridorne. Kontakta gärna In-Italia, om du har frågor om din resa till Rom.

Hotel Primavera
Du kan inte bo mer centralt! Och det, oavsett hotellets pris. Det familjedrivna Hotel Primavera ligger mindre än 200 meter från Piazza Navona och Campo de" Fiori. Kort segt ett läge som slår allt när du ska ut och utforska allt Rom har att erbjuda. Detta snyggt inredda hotell kan erbjuda dig en behaglig atmosfär och enkla rum, där de billigaste har bad och toalett i korridoren.

Övriga rum har egen dusch och toalett, och oavsett om du väljer ett rum med eller utan eget badrum, kan du räkna med att allt är rent och ordentligt. På Hotel Primavera äter du frukost i receptionen på första våningen - sedan är du redo för dagens upplevelser! En del störningar från trafiken bör du räkna med.

Hotel Arenula
Här bor du super-centralt i Rom, på en lugn sidogata i ett trevligt litet kvarter som många semesterfirare tyvärr hoppar över när de besöker staden. Det handlar om det gamla judiska kvarteret, som både har en intressant historia och ett stort urval av goda, lokala restauranger. Kvarteret ligger några få minuters promenad frånn Campo de" Fiori, och i lagom promenadavstånd till många av de övriga berömda torgen och sevärdheterna i Rom.

Här bor du i lugna och stilla centrala omgivningar - och alla rum är rena och fina med eget badrum. Det är alltså ingen tvekan om att Hotel Arenula är särskilt populärt, och vi rekommenderar dig att boka i god tid!

Albergo Piave
Ett litet, intimt hotell, där du verkligen kommer att känna dig som hemma. Albergo betyder ursprungligen hotell på italienska, och några av de små, familjeägda hotellen i Italien använder fortfarande detta gamla namn. På Albergo Piave bor du inom Roms ringmur på ett av hotellets blott 11 rena och enkla rum med egna badrum.

Du har nära till transportmöjligheter in till centrum, t.ex. har du endast 10 minuters promenad för att komma till nämrsta metrostation. I närområdet finns många goda restauranger och spännande butiker.

Vi är alltid redo att hjälpa och rådgiva dig inför din resa till Rom. när du gärna vill hitta en billig övernattning i Rom ger vi dig ett urval som ingen annan, och vi har besökt alla hotell så att vi kan berätta sanningen om hur de är för dig. Ring, skriv eller chatta med oss nu.

>>> Se alla våra hotell och semesterlägenheter i Rom.

 
search map