Hotell i Rom

Best Western Hotel President

Standardrum
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det finns inte många hotell som kan skryta med att ha en tunnelbanestation under en minuts promenad från ytterdörren, men det kan de på Hotel President. Samtidigt är det en av Roms något större hotell, vilket i detta fall innebär att nästan alla rum är lika inredda och har en förnuftig storlek.

Ta tåget till dörren

Best Western Hotel President ligger i den södra delen av Rom, precis vid tunnelbanestationen Manzoni, varifrån det går tåg direkt till stadens största sevärdheter. Bland annat kan du kan vara vid Spanska Trappan på 10 minuter, vilket är betydligt snabbare än från de flesta hotell i den historiska stadskärnan. Det finns också en del historia i närområdet, för här hittar du både Roms domkyrka S. Giovanni in Laterano samtidigt som världsberömda Colosseum ligger bara 900 meter från hotellet. Förutom tunnelbanan går flera bussar och spårvagnar utanför hotellet.

Hög service - även för morgonpigga

Du går direkt från gatan och in i den stora receptionen där du även finner lobby, bar, hiss, gratis wi-fi, frukostmatsal med stor buffé som serveras redan från kl. 06:30 eller möjligheten att inta en express "snabbfrukost" från kl. 05:00 om du ska med ett tidigt flyg.

Bo bra

Hotel President erbjuder knappt 200 rum som alla är trevligt inredda samt utrustade med aircondition, TV, telefon, wi-fi, minibar, förvaringsbox samt badrum med toalett, dusch/toalett och hårtork.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map