Hotell i Rom

Best Western Hotel President

Standardrum
 
Best Western Hotel President är inte tillgänglig i dagsläget
Best Western Hotel President är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det finns inte många hotell som kan skryta med att ha en tunnelbanestation under en minuts promenad från ytterdörren, men det kan de på Hotel President. Samtidigt är det ett av Roms något större hotell, vilket i detta fall innebär att nästan alla rum är lika inredda och har en förnuftig storlek.

Ta tåget till dörren

Best Western Hotel President ligger i den södra delen av Rom, precis vid tunnelbanestationen Manzoni, varifrån det går tåg direkt till stadens största sevärdheter. Bland annat kan du kan vara vid Spanska Trappan på 10 minuter, vilket är betydligt snabbare än från de flesta hotell i den historiska stadskärnan. Det finns också en del historia i närområdet, för här hittar du både Roms domkyrka S. Giovanni in Laterano samtidigt som världsberömda Colosseum ligger bara 900 meter från hotellet. Förutom tunnelbanan går flera bussar och spårvagnar utanför hotellet.

Hög service - även för morgonpigga

Du går direkt från gatan och in i den stora receptionen där du även finner lobby, bar, hiss, gratis Wi-Fi, frukostmatsal med stor buffé som serveras redan från kl. 06:30 eller möjligheten att inta en express "snabbfrukost" från kl. 05:00 om du ska med ett tidigt flyg.

Bo bra

Hotel President erbjuder knappt 200 rum som alla är trevligt inredda samt utrustade med luftkonditionering, TV, telefon, Wi-Fi, minibar, kassafack samt badrum med toalett, dusch/toalett och hårtork.

Läs om rummen på Best Western Hotel President

 
 

Gästomdömen av Best Western Hotel President

Läs personliga omdömen av Best Western Hotel President som ligger i Rom. Omdömena av hotellet är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Best Western Hotel President. Förutom omdömen av själva hotellet kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Bedömning av Best Western Hotel President

Läs mer
 
search map