Hotell i Rom

B&B 94 Rooms Vatican

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Bed & Breakfast i promenadavstånd till upplevelserna i Rom

94 Rooms Vatican-Vigliena byggdes år 2014 och rummen ligger på andra våningen i området Prati. Det tar cirka 15 minuter att promenera till Vatikanen och Piazza del Popolo - och den Spanska Trappan hittar du 20 minuter bort. Metrostationen Lepanto ligger endast 200 meter från 94 Rooms Vatican-Vigliena, så du kan lätt ta dig runt med offentlig transport, och på så vis stå på den Spanska Trappan på under 10 minuter, liksom det endast tar 6 minuter att åka till centralstationen Termini. I närområdet hittar du också den härliga shoppinggatan Via Cola Rienzo, där du bland annat hittar en av de lokala matmarknaderna, samt en av Roms bästa delikatessbutiker. Området är bebott av lokala romare, så det finns naturligtvis också ett bra urval av goda restauranger.

Liten i storleken - stor i servicen

B&B 94 Rooms Vatican-Vigliena har en modern inredning och här råder en avslappnad och gästvänlig atmosfär. Den lilla receptionen är hjärtat av detta B&B. Du hälsas varmt välkommen av den vänliga personalen, som står redo att hjälpa dig att få ett så härligt uppehåll som möjligt. Servicen är uppriktig och vad stället kanske saknar i faciliteter, har det istället i trevliga rum och rar personal.

Frukosten är kontinental och serveras på ditt rum. Önskar du en utvidgad frukost kan du be om detta i receptionen vid check-in och betala på stället.

Det finns möjlighet att hyra cyklar i receptionen och det finns gratis wifi överallt på B&B 94 Rooms Vatican-Vigliena.

Läs mer om B&B 94 Rooms Vatican

Eleganta och rymliga rum

B&B 94 Rooms Vatican-Vigliena har endast 7 rum. Varje rum är modernt, smakfullt och individuellt inrett med olika teman inspirerade av stadens attraktioner. Alla rum är utrustade med aircondition, gratis wifi, satellit-TV, kaffe/te-maskin, minibar, kassaskåp och badrum med toalett, dusch, gratis toalettartiklar och hårtork. Strykjärn kan lånas på förfrågan.

Rummen på B&B 94 Rooms Vatican

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map