Semesterbostad i Rom

Balcone Silvestro I

 
Balcone Silvestro I är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Silvestro I är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

I kvarteret mellan Spanska trappan och Piazza del Popolo ligger denna välskötta och fint inredda, ljusa lägenhet på en lugn gata mellan Via di Ripetta och Via del Corso.

En lugn bas

Med sina klinkergolv, synliga takbjälkar och smakfulla inredning utgör den en bekväm och lugn bas för en vistelse mitt i Roms shoppingkvarter.

Läs mer om Balcone Silvestro I

Trerumslägenhet med 2/4 sovplatser (5:e vån. utan hiss)
- Lägenheten är ca 70 m² stor och består av vardagsrum med matbord, soffa och en bäddsoffa med plats till en person, separat kök av något äldre datum med fyra gasbrännare, ugn och kylskåp, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar och toalett, sovrum med enkelsäng samt badrum med dusch och toalett (duschen är ingen kabin utan har bara ett duschdraperi, och man bör därför vara beredd på att det blir blött på golvet).

Aircondition och balkong

Det finns endast aircondition i vardagsrummet medan det finns fläktar i sovrummen. Från vardagsrummet och köket kan man gå ut på lägenhetens balkong som mäter ca. 60 cm i bredd där 20 cm utgörs av en mur, som man dock kan sitta på.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Balcone Silvestro I

Läs personliga omdömen av Balcone Silvestro I som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Silvestro I. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 2 omdömen från Balcone Silvestro I

Bedömning av Balcone Silvestro I

Läs mer

Bedömning av Balcone Silvestro I

Läs mer
 
search map