Semesterbostad i Rom

Balcone Grillo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Som sagt du får mycket för pengarna om du bokar Balcone Grillo som ligger i Monti, alldeles intill Trajanus Forum. Om det inte var för den stora gamla muren, som är placerad mellan lägenheten och Forum Romanum, skulle utsikten visa sig vara ännu vackrare än den redan är från balkongen.

En ljus och välkomnande lägenhet

Vi bör vara upp på fjärde våningen (här är lyckligtvis hiss) för att hitta den lägenhet som har betydligt renoverats under vintern 2012-2013. Resultatet är mycket trevligt. Lägenheten är rymlig och exceptionellt lätt, det är mycket smakfullt inredda och erbjuder alla bekvämligheter från trådlöst internet, aircondition, satellit-TV, tvättmaskin och diskmaskin. Lägenhetens enda svag punkt är dess kök som uppenbarligen inte är utformat med gastronomiskt intresserade personer i åtanke. Men med tre sovrum, två badrum och ett mysigt vardagsrum till ett mycket rimligt pris, kan du se fram emot att ha pengar kvar att besöka kvarterets många trevliga restauranger.

Läs mer om Balcone Grillo

Spännande detaljer

Det finns mycket att glädjas över i lägenheten, från de vackra parkettgolven i vardagsrummet med synliga bjälkar i taket, medan ett av sovrummen har ett vackert målat tak från slutet av 1800-talet till de två stora kinesiska målningar i vardagsrummet.

Lägenhet med 6 sovplatser:
- Du kommer in i lägenhetens stora vardagsrummet där du finner en soffgrupp, matbord och utgång till balkongen genom ett par franska dörrar som ger gott om ljus. Från vardagsrummet leder en gång till det lilla separata köket (fyra kokplattor, diskmaskin, brödrost och litet kylskåp) samt ett badrum med handfat, toalett och tvättmaskin samt ett sovrum med dubbelsäng och utgång till balkongen.

Till andra sidan av vardagsrummet finner du ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (väggarna i mellan är ca. 2,5 meter höga men har inte tak hel vägen) samt två badrum med dusch och toalett. Lägenhetens balkong är ca. 8 meter lång men då den endast är ca. 60 cm djup kan man knappast sitta på den, men att stå här och njuta av utsikten över ett glas vin är nu inte så illa.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map