Semesterbostad i Rom

Balcone Grillo

 
Balcone Grillo är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Grillo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Som sagt du får mycket för pengarna om du bokar Balcone Grillo som ligger i Monti, alldeles intill Trajanus Forum. Om det inte var för den stora gamla muren, som är placerad mellan lägenheten och Forum Romanum, skulle utsikten visa sig vara ännu vackrare än den redan är från balkongen.

En ljus och välkomnande lägenhet

Vi bör vara upp på fjärde våningen (här är lyckligtvis hiss) för att hitta den lägenhet som har betydligt renoverats under vintern 2012-2013. Resultatet är mycket trevligt. Lägenheten är rymlig och exceptionellt lätt, det är mycket smakfullt inredda och erbjuder alla bekvämligheter från trådlöst internet, aircondition, satellit-TV, tvättmaskin och diskmaskin. Lägenhetens enda svag punkt är dess kök som uppenbarligen inte är utformat med gastronomiskt intresserade personer i åtanke. Men med tre sovrum, två badrum och ett mysigt vardagsrum till ett mycket rimligt pris, kan du se fram emot att ha pengar kvar att besöka kvarterets många trevliga restauranger.

Läs mer om Balcone Grillo

Spännande detaljer

Det finns mycket att glädjas över i lägenheten, från de vackra parkettgolven i vardagsrummet med synliga bjälkar i taket, medan ett av sovrummen har ett vackert målat tak från slutet av 1800-talet till de två stora kinesiska målningar i vardagsrummet.

Lägenhet med 6 sovplatser:
- Du kommer in i lägenhetens stora vardagsrummet där du finner en soffgrupp, matbord och utgång till balkongen genom ett par franska dörrar som ger gott om ljus. Från vardagsrummet leder en gång till det lilla separata köket (fyra kokplattor, diskmaskin, brödrost och litet kylskåp) samt ett badrum med handfat, toalett och tvättmaskin samt ett sovrum med dubbelsäng och utgång till balkongen.

Till andra sidan av vardagsrummet finner du ett sovrum med dubbelsäng, ett sovrum med två enkelsängar (väggarna i mellan är ca. 2,5 meter höga men har inte tak hel vägen) samt två badrum med dusch och toalett. Lägenhetens balkong är ca. 8 meter lång men då den endast är ca. 60 cm djup kan man knappast sitta på den, men att stå här och njuta av utsikten över ett glas vin är nu inte så illa.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Balcone Grillo

Läs personliga omdömen av Balcone Grillo som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Grillo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 8 omdömen från Balcone Grillo

Härlig semesterlägenhet mitt i Rom

Vi hade arrangerat transport från flygplatsen med Rome Shuttle Limousine service info@romeshuttlelimousine.com, som väntade på flygplatsen fast vi var 2 timmar försenade, 6 personer (60 euro totalt) chauffören pratade med den nyckelansvarige till lägenheten, så det var en superservice. Framme vid lägenheten träffade vi Lorenzo, som förklarade angående diverse saker i lägenheten och i området.
Lägenheten var härligt varm och det fanns möjlighet att reglera värmen hela tiden.
Det hade varit bra om vi hade varit mer uppmärksamma (fått veta) att "stads skatt" och incheckningsavgift skulle betalas med kontanter - våra medhavda euros fick lite snabba fötter att gå på.
Dessutom saknades information om var man gör sig av med sitt avfall.
Diskmaskinen fungerade heller inte, något med en del som saknades och vårt kontrakt var lite svårt att få tag på (nåväl det var ju trots allt jul), men försökte både på sms och efterföljande Whatsapp, man svarade först efter några dagar... (lite skärpning här hade varit bra).
Köket är som man beskriver det, inte särskilt stort, men det fungerar alldeles utmärkt.
En sak som dock kunde vara bättre/saknades - Minimum en extranyckel - Lägenheten har 3 sovrum och därmed plats för 6 personer - En nyckel är för lite.
Ovanstående var dock småsaker i förhållande till lägenhetens läge och funktionalitet - vi hade en härlig semester och kan enbart rekommendera lägenheten, som var stor, rymlig och funktionell.

Läs mer

Bedömning av Balcone Grillo

Läs mer

Bra lägenhet med vissa brister

Rymlig med bra läge. Diskmaskinen fungerade inte och internet fungerade sporadiskt.
Uthyraren var inte särskilt tillmöteskommande angående dessa saker.

Läs mer

En ovanligt härlig lägenhet

Vi var 5 vuxna som hade ett skönt uppehåll i denna otroligt härliga lägenhet från den 17-21 maj 2016.
Vi blev emottagna av Constanza, en rar och frisk ung tjej som gav oss nödvändig information om stället och området.
Lägenheten ligger helt perfekt, lite ovanför Forum Romanum, mycket centralt. Lägenheten är härligt ljus och bekväm att vistas i. Rummen ligger bra i förhållande till varandra och det är ljusa badrum. Denna lägenhet kan bestämt rekommenderas.

Läs mer

Drömlägenhet mitt i historiens vingsus

Balcone Grillo ligger helt perfekt - precis vid Forum Romanum. Härifrån kan man gå till nästan alla sevärdheter samtidigt som man bor i lugna omgivningar.
Lägenheten är perfekt inredd. Vi var fyra stycken som hade gott om plats. Det är trevligt, ljust och fint. Lägenhetens centrala samlingspunkt är vardagsrummet. Rummen är stora och sängarna sköna.
Paula, som överlämnade nycklarna, var superrar och hjälpsam. Vi kände oss mycket välkomna och hade ingen lust till att åka hem igen. Om man ska hyra lägenhet i Rom, så är denna perfekt!
Några mindre minus är att där var lite myror i köket, och att alla saker i köket inte fungerade. Men när man rest en del i Italien och hyrt flertalet semesterlägenheter, så vet man ju att det också är en del av charmen. Vi förälskade oss oavsett vad i Balcone Grillo och vill helt klart komma tillbaka!
Vi vill INTE rekommendera restaurangen Mario's vid lägenhetens ingång - gå istället till den närliggande gatan Via. d. Madonna dei Monti, där det finns ett bra urval av restauranger.

Läs mer

Härlig lägenhet, härligt ställe

Vi har varit i Rom 20 gånger och har alltid bott bra, men Balcone Grillo är något helt speciellt. Det gäller inredningen, rymligheten och inte minst läget.

Läs mer
 
search map