Semesterbostad i Rom

Balcone Benedetto IV

 
Balcone Benedetto IV är inte tillgänglig i dagsläget
Balcone Benedetto IV är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Bo nära en av Roms mest kända sevärdheter, Pantheon och därmed också nära många av de andra sevärdheterna i centrala Rom, oavsett om det är torget Campo de' Fiori, Fontana di Trevi eller storslagna Piazza Navona.

Välskött och ljust

Det är en riktigt välskött och ljus lägenhet med fina klinkergolv och smakfull inredning. Från matsalen vetter en balkong (tyvärr inte så stor att man kan sitta på den) ut mot Piazza della Maddalena. Lägenheten är utrustad med aircondition, tvättmaskin, satellit-TV med DVD-spelare och diskmaskin.

Läs mer om Balcone Benedetto IV

Fyrarumslägenhet med 4/6 sovplatser (3:e vån. utan hiss)
- Lägenheten är ca 150 m² stor och består av vardagsrum med TV och bäddsofa för två personer, matsal, separat kök (4 gasbrännare, ugn, mikrovågsugn, kylskåp, frys och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och eget badrum med dusch och toalett, sovrum med dubbelsäng och ännu ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Balcone Benedetto IV

Läs personliga omdömen av Balcone Benedetto IV som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Balcone Benedetto IV. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Balcone Benedetto IV

Fantastisk lägenhet - supercentralt läge

Vi blev väl mottagna då vi ankom till lägenheten. Allt var rent och snyggt och allt i allt en bra lägenhet Vi bodde 5 stycken i lägenheten, och läget var helt perfekt då den ligger i promenadavstånd till alla sevärdheter man ska se i Rom. Allt i allt en perfekt lägenhet som endast kan rekommenderas.

Läs mer

Rom i oktober

Läget helt fantastiskt och en mycket fin och välstädad lägenhet. Vi blev väl mottagna och informerade om boendet.

Vi hade uppskattat om det funnits fler nycklar än ett par när vi var fem vuxna. Belysningen i ett av badrummen var inte komplett och det sänkte betyget något.

Ett gott boende som vi gärna rekommenderar andra.

Läs mer

Fantastisk lägenhet, toppläge!

Riktigt bekväm lägenhet som ligger mitt i smörhålet!

Läs mer

Balcone Benedetto IV i Rom

Balcone Benedetto IV är en lägenhet till dem, som gärna vill uppleva Rom, så mycket som möjligt, men som samtidigt också vill ha ett andningshål mitt på dagen.
Lägenheten ligger så centralt, att man inte behöver spendera tid på transport. Men kan gå till Colosseum på cirka 30 minuter och det samma till Peterskyrkan.
Det ligger en SPAR nästan utanför dörren. Den ligger på Via Giustiniani 18, och det tar 30 sekunder att gå dit.
Ska man till en bra restaurang, nära lägenheten, ligger det en ca 50 meter bort. När man kommer ut från lägenhetens dörr, går man ti höger, och 50 meter fram ligger en restaurang gömd i en liten gränd. Den heter Mazzoni Settimo.

Läs mer

Christina och resesällskap från Västra Frölunda i Sverige bodde på Balcone Benedetto IV i Rom från den 11. till den 17. mars 2012.

Hej!

Rom var fantastiskt med 7 dagar sol från klar himmel och 25 grader varmt.

Lägenheten var otroligt fin och läget kan inte bli bättre. Informationen på hemsidan var adekvat och rätt. Bilderna snarast undervärderar hur fantastiskt det var. Badrummen är nyrenoverade sen bilderna togs i samma stil men andra färger. Det var lätt att komma i kontakt med kontoret lokalt i Rom och de flyttade vår avresetid med ett par timmar utan problem och var väldigt serviceminded.

Ett par småsaker skulle kunna bli bättre. Mannen som mötte oss verkade inte ha fått information om vår flight ankomst tid utan trodde vi skulle komma till lunch. Vi landade 14.40. Komunikationsmiss någonstans?
Det var lite tunt med bestick för 6 personer ex vis bara 4 skedar så vi köpte till på marknaden, 4 vinglas och så vidare. Det fanns ingen informationspärm i lägenheten. Skulle varit kul att veta lite om husets historia (medeltiden?), instruktioner för maskiner, närmsta mataffärer och restauranger med tips. Mannen som tog emot oss berättade detta muntligen och det var bra men hade varit bra med skriftlig information också.

Vi är enormt nöjda och jag förmedlar er e- mail adress dagligen till intresserade.

Tack för proffsigt och bra samarbete!

Läs mer
 
search map