Hotell i Rom

Babuino 181 Luxury Suites

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Babuino 181 är beläget mitt i Rom, mellan den spanska trappan och Piazza del Popolo. Via del Babuino är full av lyxbutiker och antikvitetshandlare. Några få minuters promenad från Babuino hittar du massor av bra restauranger med rimlig prisnivå. De största attraktionerna i det gamla kvarteret ligger alla inom en kort promenad från Babuino - exempelvis tar den endast några minuter att gå till den vackra parken Villa Borghese. Babuino 181 är beläget 300 meter från metrostationen Flamino, så det är lätt att ta sig runt med offentlig transport härifrån.

Hög nivå av kvalitet och service

Babuino ligger i två renoverade historiska palats. Det är inte det billigaste stället att bo på, men tycker du om kvalitet, bra service och vill bo i ett nutida, stilfullt boutique-hotell, är Babuino 181 helt rätt val. Personalen erbjuder en hög servicenivå, och står alltid redo att hjälpa dig så att din vistelse blir ännu bättre.

Läs mer om Babuino 181 Luxury Suites

Besök den härliga takterrassen

Den bästa starten och avslutning på din dag i Rom, hittar du på hotellets takterrass. När morgonsolen tittar fram och sänder sina strålar ner över Roms tak, är det det perfekta stället att njuta av en nybrygd cappuccino. När dagens upplevelser ska gås igenom, och dagen börjar ta slut, är en cocktail på takterrassen den perfekta avslutningen. Oavsett vilken tid på året du uppehåller dig i Rom, är takterrassen värt ett besök. På de kallare dagarna blir området övertäckt.

Smakfull frukostbuffé

Frukostbuffén bjuder på ett stort urval, och innehåller många hemlagade produkter, färsk frukt och många varma och kalla rätter att välja emellan. Hotellet är utrustat med alla moderna faciliteter och wifi finns tillgängligt på hela hotellet.

Trendig design och lyxiga rum och sviter

Babuino erbjuder 24 eleganta och rymliga rum och sviter fördelade på två byggnader. Alla rum och sviter är utrustade med aircondition, wifi, nespressp-maskin, sat-TV, förvaringsbox, iPod docking station, minibar, skrivbord och ett marmor/mosaik badrum med toalett, dusch eller badkar samt hårfön.

Läs om rummen på Babuino 181 Luxury Suites

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map