Semesterbostad i Rom

Aurelia Residence

Exempel på tvårumslägenhet Exempel på tvårumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Superior Exempel på trerumslägenhet Superior
 
Aurelia Residence är inte tillgänglig i dagsläget
Aurelia Residence är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Aurelia Residence ligger i närheten av Petersplatsen och Vatikanen på Via Aurelia 145. Det finns en city-tågstation i närheten (Stazione San Pietro) samt busshållplats till centrum och centralstationen Termini.

Takterrass med utsikt

På Aurelia Residence finns det reception, frukostbar (öppen från kl. 07.30 – 10.30), trädgård samt en fin takterrass med fantastisk utsikt över staden. Här serveras frukost under sommarperioden.

Läs mer om Aurelia Residence

Inköpsmöjligheter och matställen i närheten

Om du själv vill laga mat eller en enklare sallad kan du handla mat ca. 150 meter från Aurelia Residence. Längs Via Aurelia finner du bageri, affär med chark och en minimarknad. Ca. 450 meter bort finner du även en supermarket med större urval av varor. Har du glömt något och det är sent om kvällen finns det dygnet runt öppet supermarket ca. 1 km bort. Nära Aurelia Residence finner du även apotek, vinbar, kiosk och flera restauranger och pizzerior. Fråga gärna i receptionen och de hjälper dig att finna det du söker.

Frukost inkluderat om du önskar det

Priserna inkluderar sängkläder och handdukar medan frukost är något du beställer extra och som då serveras antingen på terrassen eller i baren. Garageplats kan fås mot bokning och extra betalning. Gästerna kan dessutom mot betalning använda Internet-point och room service.

Semesterlägenheter med uteplats eller balkong

Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Det finns sex olika lägenhetstyper på Aurelia Residence och totalt 25 välinredda lägenheter. De ligger på första, andra, tredje eller fjärde våningen. Lägenheterna är utrustade med uteplats eller balkong, aircondition, telefon, satellit-TV, video, hi-fi, mikrovågsugn och diskmaskin.

Läs om lägenheterna på Aurelia Residence

Dölj texten
 
 
search map