Semesterbostad i Rom

Aurelia Residence

Exempel på tvårumslägenhet Exempel på tvårumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Exempel på trerumslägenhet Superior Exempel på trerumslägenhet Superior
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Aurelia Residence ligger i närheten av Petersplatsen och Vatikanen på Via Aurelia 145. Det finns en city-tågstation i närheten (Stazione San Pietro) samt busshållplats till centrum och centralstationen Termini.

Takterrass med utsikt

På Aurelia Residence finns det reception, frukostbar (öppen från kl. 07.30 – 10.30), trädgård samt en fin takterrass med fantastisk utsikt över staden. Här serveras frukost under sommarperioden.

Frukost inkluderat om du önskar det

Priserna inkluderar sängkläder och handdukar medan frukost är något du beställer extra och som då serveras antingen på terrassen eller i baren. Garageplats kan fås mot bokning och extra betalning. Gästerna kan dessutom mot betalning använda Internet-point och room service.

Semesterlägenheter med uteplats eller balkong

Välj den lägenhet som passar dina behov bäst. Det finns sex olika lägenhetstyper på Aurelia Residence och totalt 25 välinredda lägenheter. De ligger på första, andra, tredje eller fjärde våningen. Lägenheterna är utrustade med uteplats eller balkong, aircondition, telefon, satellit-TV, video, hi-fi, mikrovågsugn och diskmaskin.

Inköpsmöjligheter och matställen i närheten

Om du själv vill laga mat eller en enklare sallad kan du handla mat ca. 150 meter från Aurelia Residence. Längs Via Aurelia finner du bageri, affär med chark och en minimarknad. Ca. 450 meter bort finner du även en supermarket med större urval av varor. Har du glömt något och det är sent om kvällen finns det dygnet runt öppet supermarket ca. 1 km bort. Nära Aurelia Residence finner du även apotek, vinbar, kiosk och flera restauranger och pizzerior. Fråga gärna i receptionen och de hjälper dig att finna det du söker.

Läs mer om Aurelia Residence

Lägenheterna på Aurelia Residence

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna mäter ca. 70 m² och består av entré, stort uppehållsrum med balkong, kök med matplats, sovrum med dubbelsäng samt badrum med toalett och dusch. Det finns två sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet och det finns plats för en extra säng vid ingången. Denna lägenhetstyp ligger antingen på första, andra, tredje eller fjärde våningen och har egen balkong eller uteplats.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna mäter ca. 90 m² och består av entré, stort uppehållsrum med balkong, kök med matplats eller uppehållsrum med separat kök med matplats, sovrum med dubbelsäng, sovrum med två bäddsoffor samt badrum med toalett och dusch. Det finns två sovplatser i bäddsoffan i uppehållsrummet. Denna lägenhetstyp ligger antingen på första, andra, tredje eller fjärde våningen och har egen balkong.

Trerumslägenhet Superior med 4/6 + 1 sovplatser (med balkong)

Lägenheterna mäter ca. 105 m² och består av rymlig entré, uppehållsrum med balkong och två sovplatser i bäddsoffan med plats för ytterligare en extra sovplats, kök med matplats, stort sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt badrum med toalett och dusch. Denna lägenhetstyp ligger antingen på första, andra, tredje eller fjärde våningen och har egen balkong eller uteplats.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

search map