Semesterbostad i Rom

Appartamento Via Sistina

 
Appartamento Via Sistina är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Via Sistina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Ett stenkast från Den Spanska Trappan på en av Roms mest exklusiva gator, finner man Appartamento Via Sistina, med en av de mest spektakulära utsikterna man kan få i Rom.

Den mycket ljusa lägenheten ligger på 6:e våningen med hiss upp till 5:e våningen och man kan se det mesta av Rom från de stora fönstren, inklusiv Peterskyrkan och Vittorio Emanuele monumentet.

Läs mer om Appartamento Via Sistina

Lägenheten är ca. 90 m² och består av stor entré, stort uppehållsrum med bäddsoffa för två, satellit-TV och matavdelning. Det är sovrum med dubbelsäng, sovrum med bäddsoffa för två, kök samt badrum med badkar, tvättmaskin, hårfön och toalett. Lägenheten har även aircondition.

På grund av det centrala läget är det värt att nämna att man kan ta sig till alla Roms sevärdheter härifrån och den närmaste metrostationen är Via Sistina. I närheten finns det ett brett urval av bra restauranger och cafèer och naturligtvis shopping, där man kan finna Roms mest exklusiva butiker i omedelbar närhet.

Dölj texten
 
 
search map