Omdömen från Appartamento Vantaggio

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Vantaggio

Läs personliga omdömen av Appartamento Vantaggio som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Vantaggio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbar lägenhet - med enstaka skönhetsfläckar

Den geografiska placeringen kunde inte vara bättre. Vi hade gångavstånd till det mesta i det centrala Rom.

Lägenheten var som utgångspunkt underbar, men upplevelsen skämdes av en kraftig avfallslukt när man klev in i det för övrigt eleganta trapphuset. Det stod soptunnor direkt innanför dörren...
Köket inbjöd inte helt till matlagning, men det gjorde knappast så mycket, eftersom vi ändå skulle ut och uppleva det italienska köket. Slutligen är det verkligen i stort behov av att byta packningar i tvättstället på badrummet.

Rom som semester-destination

Appartamento Vantaggio
Rent och fint, Rent och fint
Gästvänlighet, Gästvänlighet
Placering, Placering
 
Själva boendet på Appartamento Vantaggio
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)

Mycket dålig lukt i trapphuset!
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2018
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

 
search map