Semesterbostad i Rom

Appartamento Vantaggio

 
Appartamento Vantaggio är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Vantaggio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

På en kvarts promenad kan du ta dig runt till det mesta Rom har att erbjuda: Piazza Navona, Spanska trappan, Campo de' Fiori, Pantheon, Fontana di Trevi, Castel Sant'Angelo... you name it. Och området är dessutom perfekt för både shopping, mysiga caféer och inbjudande restauranger.

En fräsch och inbjudande lägenhet

Även om både grannskapet och byggnaden som Appartamento Vantaggio ligger i genomsyras av historia, råder det ingen gammal atmosfär i lägenheten. Tvärtom, den är både ljust inredd, med fokus på att göra vistelsen bekväm och lätt. Lägenheten är utrustad med satellit-TV, tvättmaskin och wi-fi.

Lägenheten på Appartamento Vantaggio

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)

Lägenheten mäter ca. 70 m² och består av vardagsrum med bäddsoffa för två personer, separat kök med fyra kokplattor, kylskåp och diskmaskin, sovrum med dubbelsäng samt badrum med dusch och toalett.

 
 

Gästomdömen av Appartamento Vantaggio

Läs personliga omdömen av Appartamento Vantaggio som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Vantaggio. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Underbar lägenhet - med enstaka skönhetsfläckar

Den geografiska placeringen kunde inte vara bättre. Vi hade gångavstånd till det mesta i det centrala Rom.

Lägenheten var som utgångspunkt underbar, men upplevelsen skämdes av en kraftig avfallslukt när man klev in i det för övrigt eleganta trapphuset. Det stod soptunnor direkt innanför dörren...
Köket inbjöd inte helt till matlagning, men det gjorde knappast så mycket, eftersom vi ändå skulle ut och uppleva det italienska köket. Slutligen är det verkligen i stort behov av att byta packningar i tvättstället på badrummet.

Läs mer
 
search map