Semesterbostad i Rom

Appartamento Specchi

 
Appartamento Specchi är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Specchi är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är tankeväckande, hur ofta det är möjligt att besöka några av världens mest populära turistdestinationer, bo mitt i centrum och ändå slippa undan för de stora massor av besökande bara man rör sig lite bort från de mest kända platserna och gatorna. Detta är cad som sker i Rom.

Ta bara denna lägenhet som exempel, den ligger mellan ghettot och Campo de' Fiori, inte mer än två minuters promenad från någon av dem. Gatan heter Via degli Specchi och hit kommer ytterst få turister av den enkla orsaken att de nästan alla rör sig på den parallella Via dei Giubbonari. Lägenheten är välmöblerad och välhållen. De traditionella romerska taken med bjälkar och plankor samt ett par ''nakna'' väggar ger den charm och personlighet.

Läs mer om Appartamento Specchi

Trerumslägenhet med 4 + 2 sovplatser
- Lägenheten består av stor entré, två uppehållsrum en suite (varav den ena med en bäddsoffa till två personer), separat kök (fyra gasplattor, ugn och kylskåp), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och toalett samt ett litet (och slitet) badrum med handfat och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, satellit-TV med dvd- och vhs-spelare och tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map