Semesterbostad i Rom

Appartamento Scipioni

 
Appartamento Scipioni är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Scipioni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Du får mycket för pengarna, om du är villig att bo något utanför Roms absoluta centrum.

Ta nu bara den här lägenheten, som ligger i området Prati (som vimlar av alla typer av butiker): 1100 meter till Petersplatsen, 400 m till närmsta tunnelbanestation och 1800 meter från Piazza Navona. Och vad är centrum för resten av Rom? Det är t.ex. också 1800 meter mellan Colosseum och Piazza Navona. Den gedigna fyrarumslägenheten ligger på andra våning i en egendom från någon gång av 1900-talets första halva. Den är enkelt möblerad, men absolut mycket välbehållen och ren, då ägarna själva står för såväl rengöring som underhåll.

Läs mer om Appartamento Scipioni

Fyrarumslägenhet med 6 sovplatser (andra våning utan hiss):
-lägenheten består av ett litet uppehållsrum med soffor, platt-tv, matbord och kokvrå (med 2 gasplattor, micro och kylskåp), sovrum med två enkelsängar och en suite badrum med dusch, toalett och tvättmaskin (detta sovrum har ingen aircondition), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar samt ännu ett badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map