Semesterbostad i Rom

Appartamento Reginella

 
Appartamento Reginella är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Reginella är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är svårt att lovprisa denna lägenhet, för sanningen är den att den är ganska vanlig och enkel, för att inte säga trist. Missförstå oss inte, det är inget galet med lägenheten, den är välhållen och bjuder på allt essentiellt du behöver för ett boende i Rom, och den kostar inte mer än många rum på enklare hotell - ja, den är till och med billigare i många fall. Lägenheten är utrustad med aircondition, tv och tvättmaskin.

Perfekt läge och lugna omgivningar

Här bor du på en lugn liten gata i det judiska ghettot med endast 550 meter till Campo de' Fiori och 600 meter till Pantheon. Med endast 300 meter till slutstationen för spårvagnslinje 8, som kör till tågstationen i Trastevere, kan du lätt ta dig till och från Fiumicino flygplats.

Läs mer om Appartamento Reginella

Enrumslägenhet med loft för 2/4 personer

Lägenheten ligger på första våningen (utan hiss) och består av vardagsrum med en liten kökshörna (2 elplattor, mikro och litet kylskåp) samt bäddsoffa till två personer, loft med dubbelsäng och badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 
search map