Semesterbostad i Rom

Appartamento Quattro Cantoni

 
Appartamento Quattro Cantoni är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Quattro Cantoni är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna lägenhet ligger mitt i ett av Roms mest pittoreska kvarter där det fortfarande kommer få turister, om man samliknar med kvarter som Trastevere och Campo de' Fiori. Detta är dock endast en fördel för oss som upptäckt denna del av Rom.

Anti-Piazza Navona

Här har du aldrig långt till restauranger, caféer eller inköpsmöjligheter, precis som du har nära till en metrostation. Det är kul att samlikna kvarterets centrum för kvällslivet, torget Piazza Madonna dei Monti, med Piazza Navona: Det första är intimt, billigt, avslappnat och folkligt medan det andra är, det motsatta...

Läs mer om Appartamento Quattro Cantoni

Som att komma på besök hos lokalbefolkningen

Lägenheten ligger på femte våningen i en ståtlig byggnad med hiss. Den är typisk italiensk och man skulle kunna tro att den var hem för en vanlig italiensk familj. Detta gäller också inredningen och möblemanfet. Lägenheten har inte aircondition, men det finns stora takfläktar i alla rum.

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
- Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa till två personer, matsal tillsammans med uppehållsrummet och kök "open space" (med 4 kokplattor, ugn, kylskåp med frysfack och tvättmaskin), två sovrum med dubbelsäng som hänger ihop (du ska alltså gå igenom det första sovrum för att komma till det andra), där det första sovrummet har badrum med dusch och toalett samt en toalett i uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 
search map