Semesterbostad i Rom

Appartamento Putti di Sotto

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

En kort promenad från lägenheten tar dig till det imponerande Piazza Farnese och sedan vidare till Castel Sant'Angelo och Vatikanen.

Bakom änglarna

Även om du inte direkt ser husnumret, kommer du inte ha några problem att hitta rätt eftersom byggnadens första våning pryds av en typisk italiensk skildring av Madonnan och Jesusbarnet omgiven av en gloria och en ängel... allt i gips! Fönstren på var sida om konstverket tillhör lägenheten.

Läs mer om Appartamento Putti di Sotto

Smakfullt och hemtrevligt

Den lilla byggnaden innehåller bara tre lägenheter, varav två av dem hyrs ut och den resterande fungerar som ägarens hem. Du är med andra ord aldrig långt ifrån hjälp om det skulle uppstå problem med lägenheten (vilket är ganska osannolikt). Inredningen i lägenheten är i stora drag snygg, men lite sliten här och där. Den har ursprungliga terrakottagolv och målade trätak, som bidrar till lägenhetens karaktär.

Alla bekvämligheter

Även om lägenheten utstrålar en svunnen tid, råder här ingen brist på moderna bekvämligheter. Du har en diskmaskin, en tvättmaskin, satellit- TV, välfungerande Wi-Fi och luftkonditionering i vardagsrummet (i sovrummet finns en takfläkt).

Lägenheten på Appartamento Putti di Sotto

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)

Lägenheten består av ett vardagsrum med pentry (fyra gasplattor, kyl-frys, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn) och en bäddsoffa för två personer (rekommenderas endast för små barn), ett badrum med dusch och toalett och ett sovrum med dubbelsäng.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map