Semesterbostad i Rom

Appartamento Putti di Sotto

 
Appartamento Putti di Sotto är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Putti di Sotto är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

En kort promenad från lägenheten tar dig till det imponerande Piazza Farnese och sedan vidare till Castel Sant'Angelo och Vatikanen.

Bakom änglarna

Även om du inte direkt ser husnumret, kommer du inte ha några problem att hitta rätt eftersom byggnadens första våning pryds av en typisk italiensk skildring av Madonnan och Jesusbarnet omgiven av en gloria och en ängel... allt i gips! Fönstren på var sida om konstverket tillhör lägenheten.

Läs mer om Appartamento Putti di Sotto

Smakfullt och hemtrevligt

Den lilla byggnaden innehåller bara tre lägenheter, varav två av dem hyrs ut och den resterande fungerar som ägarens hem. Du är med andra ord aldrig långt ifrån hjälp om det skulle uppstå problem med lägenheten (vilket är ganska osannolikt). Inredningen i lägenheten är i stora drag snygg, men lite sliten här och där. Den har ursprungliga terrakottagolv och målade trätak, som bidrar till lägenhetens karaktär.

Alla bekvämligheter

Även om lägenheten utstrålar en svunnen tid, råder här ingen brist på moderna bekvämligheter. Du har en diskmaskin, en tvättmaskin, satellit- TV, välfungerande Wi-Fi och luftkonditionering i vardagsrummet (i sovrummet finns en takfläkt).

Lägenheten på Appartamento Putti di Sotto

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)

Lägenheten består av ett vardagsrum med pentry (fyra gasplattor, kyl-frys, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn) och en bäddsoffa för två personer (rekommenderas endast för små barn), ett badrum med dusch och toalett och ett sovrum med dubbelsäng.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Putti di Sotto

Läs personliga omdömen av Appartamento Putti di Sotto som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Putti di Sotto. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Charmerande lägenhet

Det var inte den lägenhet som vi hyrde förra året, som är på bilden.
Nu bodde vi i en lägenhet på andra våningen och för att komma till sovrummet fick vi gå upp för en smal trappa till 3:e våningen.
Jag är 2 meter lång och det var endast ca1/2 meter från madrassen på sängen till taket - så akta huvudet.
Det var kallt i Rom när vi ankom, ca +1-2 grader. Men vi hade golvvärme och elementen i rummet gjorde att vi absolut inte frös.
Efter att vi flyttat tvättmaskinen ut från toaletten fick vi mera plats, men då kunde vi inte stänga dörren.
Espressomaskinen fungerade inte.
Men det var en otroligt charmerande lägenhet i den absolut bästa delen av Rom, och vi har varit där mer än 25 gånger.

Läs mer
 
search map