Semesterbostad i Rom

Appartamento Parione

 
Appartamento Parione är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Parione är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Vi behöver knappt säga mer än detta: " två minuters promenad från Piazza Navona", så växer intresset snabbt. Erfarna Rom resenärer kommer att nicka igenkännande åt Via del Parione, var denna lägenhet ligger på 3:e vån. (med hiss). Vi pratar om en ljus, modern lägenhet med all komfort och belägenheten... kunde den vara mycket bättre för ett uppehåll i Rom än här mellan Piazza Navona och Tibern?

Tvårumslägenhet med 2 + 2 sovplatser (3:e vån. med hiss)
- Lägenheten är ca. 60 m² stor och består av uppehållsrum med bäddsoffa för två, kök (med diskmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med badkar och toalett. Lägenheten är utrustad med aircondition, diskmaskin, tvättmaskin, TV och Wi-Fi.

Läs mer om Appartamento Parione

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Parione

Läs personliga omdömen av Appartamento Parione som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Parione. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Jättefin lägenhet, bra läge

Vi har hyrt många olika typer av lägenheter i Rom men denna är helt klart den bästa. Wi-Fi fungerade alltid och lägenheten har luftkonditionering nästan överallt, dock fungerade den inte i sovrummet. Hissen helt ok.

Läs mer

Clara og familie fra København S boede på Appartamento Parione i Rom

Vi var mycket glada för den här möjligheten Appartamento Parione, ligger det ett stenkast från Piazza Navona och allmänt med gångavstånd till de flesta sevärdheterna. Vi var ut 2 vuxna med vår lilla pojke 1 år och några månader. Och det fungerade bra för oss att ha ett barn där vi bodde. Men det var lite buller från restaurangen nedan, men det var inte något som var mycket irriterande. Vi var alla mycket nöjda med lägenheten. Och rekommenderar det till andra. Hon som kom och visade oss lägenheten var också otroligt söt och tillmötesgående .

Läs mer

Bedömning av Appartamento Parione

Läs mer

Bedömning av Appartamento Parione

Läs mer

Bedömning av Appartamento Parione

Läs mer

Bedömning av Appartamento Parione

Läs mer
 
search map