Semesterbostad i Rom

Appartamento Pantheon

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Det är svårt att sätta fingret på detta tillfälle, där allt går upp i en högre enhet: Location, underhåll, køkkenfaciliter och komfort. Ska vi klaga över en sak som det skulle vara att de tre franska balkonger i vardagsrummet är så låg att du bara kan njuta av utsikten över Pantheon, om du går i knäna eller liggande på golvet.

Du får allt på en gång

För en gångs skull har vi här en möjlighet som kombinerar allt positivt på en gång. Placeringen kunde inte vara mer central, lägenheten är både välskött och smakfullt inredd, här finns aircondition, trådlöst internet, tvättmaskin och priset är dessutom rimligt. Det är också ett nöje att konstatera att sovrummet inte vänder mot torget framför Pantheon utan mot bakgården.

Läs mer om Appartamento Pantheon

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen (utan hiss) och består av rymligt vardagsrum, tre franska balkonger som vetter mot Pantheon, bäddsoffa för två personer, LCD-TV, matplats och öppet kök (4 kokplattor, diskmaskin, ugn och kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng samt badrum med badkar, dusch och toalett.

Dölj texten
 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 
search map