Semesterbostad i Rom

Appartamento Pantheon

 
Appartamento Pantheon är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Pantheon är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det är svårt att sätta fingret på detta tillfälle, där allt går upp i en högre enhet: Location, underhåll, køkkenfaciliter och komfort. Ska vi klaga över en sak som det skulle vara att de tre franska balkonger i vardagsrummet är så låg att du bara kan njuta av utsikten över Pantheon, om du går i knäna eller liggande på golvet.

Du får allt på en gång

För en gångs skull har vi här en möjlighet som kombinerar allt positivt på en gång. Placeringen kunde inte vara mer central, lägenheten är både välskött och smakfullt inredd, här finns aircondition, trådlöst internet, tvättmaskin och priset är dessutom rimligt. Det är också ett nöje att konstatera att sovrummet inte vänder mot torget framför Pantheon utan mot bakgården.

Läs mer om Appartamento Pantheon

Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser
- Lägenheten ligger på andra våningen (utan hiss) och består av rymligt vardagsrum, tre franska balkonger som vetter mot Pantheon, bäddsoffa för två personer, LCD-TV, matplats och öppet kök (4 kokplattor, diskmaskin, ugn och kylskåp med frysfack), sovrum med dubbelsäng samt badrum med badkar, dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Pantheon

Läs personliga omdömen av Appartamento Pantheon som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Pantheon. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 3 omdömen från Appartamento Pantheon

Perfekt läge

Fin lägenhet med bra utrustning - kök etc.
Men saknade vi en vanlig kaffebryggare - bör
finnas där för förmodligen många danska gäster

Läs mer

Uppskattat läge

Mysig lägenhet med super plats. Det borde finnas ytterligare en stol till bordet som passar i höjd, men det är detaljer.
Det är i lägenheten fungerar och du känner dig trygg och säker där.
Vi kommer gärna tillbaka och har redan varit där 2 gånger.

Läs mer

Fantastiskt läge!

En superlägenhet precis vid Pantheon, ett fantastiskt läge. Rent och välutrustat, samt ett trevligt bemötande av Roberto. Gott om plats för två personer, fyra personer hade inte heller varit något problem. In-Italia förvärvade den här lägenheten med mycket kort varsel, då det hade uppstått några oförutsedda problem med lägenheten vi egentligen hade beställt. Mycket snabb och bra behandling från In-Italia, så vi är mycket nöjda.

Läs mer
 
search map