Semesterbostad i Rom

Appartamento Luce

 
Appartamento Luce är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Luce är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Med till att bidra till stämningen här på andra våningen är grannen som är en av Roms äldsta och fortfarande aktiva småbageri som inte har ändrat skepnad de sista 60-70 åren.

Stämningsfull lägenhet

Det är svårt att beskriva lägenheten rättvist i skrift då den verkligen är speciell. Detta gäller framför allt uppehållsrummet som med sina parketgolv, gamla tak, en lång mur i gammal mursten och sina uppmurade pelare mitt i rummet ska upplevas.

Läs mer om Appartamento Luce

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser
- Lägenheten består av stort uppehållsrum med bäddsoffa för två personer, bäddfåtölj och soffbord samt TV. Tillsammans med uppehållsrummet hör matsalen och från denna har man direkt tillgång till köket (4 kokplattor, ugn, kylskåp och tvättmaskin), sovrum med dubbelsäng och badrum med toalett och dusch, sovrum med dubbelsäng samt ännu ett badrum med badkar (och tillhörande dusch) och toalett. Tillgång till badrum nummer två försigår via uppehållsrummet.

Dölj texten
 
 
search map