Omdömen från Appartamento Leopardo

Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Gästomdömen av Appartamento Leopardo

Läs personliga omdömen av Appartamento Leopardo som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Leopardo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Fin liten lägenhet

Perfekt lägenhet för ett par. Stor plats i vackra Trastevere.
Stora bra service vid ankomsten .
Ugnen fungerade inte, och en lampa vid sängen fungerade inte heller.
Ugnen skulle vi inte använda, så vi inte göra något åt det.

Rom som semester-destination

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod November 2016
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Vi kände oss som hemma - mitt i det trevligaste kvarteret i Rom

Lägenheten är stor och rymlig, omedelbart inbjudande, och det finns plats för att hela familjen ska kunna vara tillsammans utan att leva ovanpå varandra. Vi var två vuxna och två stora tonåringar, och kände oss direkt som hemma.
Vi var iväg i juli månad och var lyckliga att kunna luta oss tillbaka i denna svala lägenhet (välfungerande aircondition) mitt på dagen. Lägenheten ligger så centralt i Rom, att man kan gå till alla sevärdheter, med en förmiddagstur och en eftermiddagstur.
Lägenheten ligger i ett livligt kvarter, och man kan höra livet på gatan, när man sover i vardagsrummet. Det bör man vara uppmärksam på. Kvarteret är mycket trevligt att gå runt i om kvällarna, med gatustånd, gatumusikanter, massvis av restauranger, trevliga torg, och självklart den godaste italienska glassen.
Vi möttes av In-Italias representant vid lägenheten, som gav oss en fantastisk presentation av lägenheten, bra tips om närmaste bagare, supermarknad m.m. Han var otroligt hövlig och hjälpsam, och var alltid redo att svara på våra frågor under veckan.
Ska vi till Rom igen, så kommer vi säkert tillbaka till denna lägenheten!

Rekommendationer till andra gäster

Att boka biljetter till Vatikanmuseet hemifrån var något som sparade oss minst 2 timmar i kö. Kanske var kön så lång för att vi hade bokat till en måndag, då alla andra museum var stängda. Vatikanmuseet var en av de bästa upplevelserna i Rom, trots alla människor.
Kom tidigt till Forum Romanum så att ni får känslan av gamla Rom, när där inte är för många stora turistgrupper.
I parken Piazza del Popola hyrde vi segways, vilket inte var särskilt dyrt, och det var en jätterolig upplevelse för barnen som "belöning" för alla museum och ruiner.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

Internet hade bra täckning och hastighet.
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2016
Antal resande 2 Vuxna, 2 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Återseende med Appartamento Leopardo

Återigen hade vi en bra vistelse i denna välplacerade lägenhet. Saknar lite fler vinglas. WiDi skulle också vara fint att ha.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Fantastiska dagar i Rom

Vi hade fantastiska dagar i Rom. Bodde jättebra. Tack för all hjälp.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2015
Antal resande 2 Vuxna
Namn

toppen läge i Rom

Jag och min familj var i Rom över en weekend och tycker att läget på lägenheten var klockrent.
Det låg många caféer, restauranger och barer runt omkring och det var ett rikt folkliv.
Vi var 4 personer mellan 51-21 år och det var gångavstånd till allting.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi

fanns det?
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Oktober 2014
Antal resande 4 Vuxna
Namn

Bra lägenhet

Vi var väldigt nöjda med både lägenhet och läget. Allt var ok när vi kom och lägenheten levde fint upp till en vecka, där det mesta av dagen går till vandring i stan och man därför har behov för trevliga omgivningar att slappna av i.
Ingen tvekan om att kvarteret är väldigt livligt, det är ju en del av charmen. Trots allt var det skönt att fönsterna kunde stänge ute ljuden, när vi be´hövde vila öronen. I gången hänger det en lapp (på italienska), där det står beskrivet sätt och tider för sopsortering och avhämtning. Efter lite tid lyckades jag klura ut vad det stod, men kanske det hade varit en bra idé att hänga upp en lapp på engelska också Annars fungerar systemet fint.

Rekommendationer till andra gäster

Gå till tågstationen Roma San Paolo, det tar ca en halv timme. Ta tåget till Ostia Antica. Det tar också en halvtimme. Ta en hel dag till detta, det är en av de helt stora upplevelser - om man nu tycker att ruiner är intressanta natrurligtvis.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod September 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Rom i maj

Härligt centralt läge och fin lägenhet till 2 personer. Ett par vinglas skulle vara bra.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Bilder

Upplysningar om recensenten

Resperiod Maj 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Appartemento Leopardo

Det är en strålande bra lägenhet med ett förträffligt läge.
Det enda olämpliga är att man ska gå igenom sovrummet för att komma till badrummet, samt att där inte är någon dörr mellan de två rummen. Dessutom blev vi störda av stök från gatan av unga människor mellan 23 och 02.

Rekommendationer till andra gäster

Ge andra resande tips på restauranger, utflykter, inköp och transportmöjligheter, och beskriv alla de andra semesterupplevelserna du inte kan läsa om i traditionella guideböcker.
Restaurangen på gatan: Hosteria La Botticella är väldigt bra med strålande service.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 
Faciliteter på stället
Internet / Wi-Fi
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Mars 2014
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Otroligt trevlig lägenhet med det perfekta läget

Mycket, mycket trevligt inredd lägenhet i Trastevere i hjärtat av Rom. Det perfekta läget för ett besök i Rom.

Rekommendationer till andra gäster

Även om den ligger på "fel sida" om floden, är du mycket nära de flesta sevärdheterna. Och så är Trastevere den mysigaste stadsdelen i Rom.

Appartamento Leopardo
Rent och fint
Gästvänlighet
Placering
 
Själva boendet på Appartamento Leopardo
Tvårumslägenhet med 2/4 sovplatser (2:a vån. utan hiss)
 

Upplysningar om recensenten

Resperiod Juli 2013
Antal resande 3 Vuxna, 1 Barn
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet
Appartamento Leopardo i Rom, april 2013

Det är en riktigt fin lägenhet, superkök, perfekt läge, nära till allt i det gamla, charmiga Trastevere. Det finns en strålande marknad på ett av torgen, där vi handlade en del matvaror, frukt och grönt. Annars kan framförallt de små trattoriorna rekommenderas.

Upplysningar om recensenten

Resperiod April 2013
Antal resande 2 Vuxna
Namn
 Omdömet är översatt från danska. Klicka här för att se originalet

Om ett omdöme inte är skriven av en svensk gäst kan du läsa vår fritt översatt översättning. Du kan dock alltid läsa omdömet på originalspråk.

Förutom omdömen från In-Italias gäster kan du på flera av våra semesterbostäder också hitta omdömen från TripAdvisor, precis som många väljer att rekommendera In-Italia på Reco. Kom ihåg att du också kan få inspiration till din semester i Italien på bloggen.

Sida 1 2 Nästa sida
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map