Semesterbostad i Rom

Appartamento Laurina

 
Appartamento Laurina är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Laurina är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det krävs lite extra för att beskriva denna lägenhet för den är verkligen ovanlig. Är man oförberedd och kommer in i lägenheten efter att ha sett den gamla byggnaden och den klassiska trappuppgången är det onekligen något av en chock.

Den långa korridoren är målad kolsvart vilket står i en intressant kontrast till de väldigt ljusa tavlor som hänger i korridoren. Lägenheten är helt modern, några skulle nog säga trendy, med läckra möbler och lampor i nyare design; detta hypermoderna intryck blandas med några konstföremål från Asien och Mellamösten. Lägenheten kan inte beskrivas helt och hållet. Den ska upplevas.

Läs mer om Appartamento Laurina

Trerumslägenhet med 4 sovplatser
- Lägenheten består av entré, matrum en suite med stort uppehållsrum, separat kök (fyra gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), sovrum med dubbelsäng, sovrum med två enkelsängar, badrum med dusch och toalett samt ytterligare ett badrum med handfat och toalett. Lägenheten har satellit-TV med dvd- och vhs-spelare samt tvättmaskin.

Dölj texten
 
 
search map