Semesterbostad i Rom

Appartamento Lancellotti

 
Appartamento Lancellotti är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Lancellotti är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det känns nästan naturligt att böja huvudet och ödmjukt gå in genom porten då Palazzo Lancellotti är en av få ursprungliga adelspalats på Piazza Navona. En välinformerad källa säger att palatset var påtänkt då Det Danska Institutet i Rom grundades i 1956, men så blev det tydligen inte.

Du förnimmar redan historiens vingslag och traditionens betydelse när du i portvaktslogen (för här finns självklart portvakt) ser en rad detaljerade modeller av romerska kyrkor som är utförda av den nuvarande portvaktens farfar, han var också portvakt här på den tiden furst Lancellotti ännu bodde här.

Läs mer om Appartamento Lancellotti

Idag är palatset uppdelat i en rad lägenheter men den förnäma stämningen vilar ännu över byggningen, precis från porten över hissen till trappuppgången. Lägenheten har fina parkettgolv och är välmöblerad, även här finns det minnen om en förgången storhetstid i form av några antika möbler och en praktfull tavla (från någongång i 1800-talet) av Samson och Dalila.

Tvårumslägenhet med 2 + 1 sovplatser
- Lägenheten består av uppehållsrum med soffarrangemang, bäddsoffa för en person samt flatscreen-TV med satellitkanaler, litet separat kök (fyra gasplattor och kylskåp, men ingen ugn), sovrum med dubbelsäng och badrum med dusch, toalett och tvättmaskin. Här finns även aircondition.

Dölj texten
 
 
search map