Semesterbostad i Rom

Appartamento Grande Cancelleria

Gatan framför lägenheten Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån.
 
Appartamento Grande Cancelleria är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Grande Cancelleria är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Kvarteret mellan torgen Campo de 'Fiori och Piazza Navona har knappast behov för någon introduktion. Här hittar du allt inom kort avstånd. I den mysiga gatan Vicolo della Cancelleria finner vi två trerumslägenheter i samma trappuppgång, en på andra våningen och en på tredje.

Personlig stil och mysig inredning

Lägenheterna är charmiga med varm och intim atmosfär, ett bra val att bo på även under vintern. Lägenheternas golv är av mycket tjockt och rustikt kakel, påminner mest av handgjutna tegel och taket är av mörkt trä med synliga bjälkar. Dekor och inredning är smakfullt och av god kvalitet. Lägenheten på tredje våningen är både rymligare och ljusare än lägenheten på andra våningen.

Lägenheten på andra våningen

Lägenheten består av hall, vardagsrum med matplats, soffbord och bäddsoffa för två personer, separat kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kyl), två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med dusch och toalett. Lägenheten är inte utrustad med aircondition.

Lägenheten på tredje våningen

Lägenheten består av hall, stort vardagsrum med ett skrivbord, soffbord och en bäddsoffa för två personer, som går in i ett öppet kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kyl) med matplats utformad som en slags hög bardisk med matchande barstolar, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar (med tillhörande dusch) och toalett, sovrum med dubbelsäng och ett andra badrum med badkar (med tillhörande dusch) och toalett i korridoren. lägenheten är utrustad med aircondition.

 
 
search map