Semesterbostad i Rom

Appartamento Grande Cancelleria

Gatan framför lägenheten Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 2:a vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån. Lägenheten på 3:e vån.
Lägg till som favorit
 
Hämtar innehåll

Kvarteret mellan torgen Campo de 'Fiori och Piazza Navona har knappast behov för någon introduktion. Här hittar du allt inom kort avstånd. I den mysiga gatan Vicolo della Cancelleria finner vi två trerumslägenheter i samma trappuppgång, en på andra våningen och en på tredje.

Personlig stil och mysig inredning

Lägenheterna är charmiga med varm och intim atmosfär, ett bra val att bo på även under vintern. Lägenheternas golv är av mycket tjockt och rustikt kakel, påminner mest av handgjutna tegel och taket är av mörkt trä med synliga bjälkar. Dekor och inredning är smakfullt och av god kvalitet. Lägenheten på tredje våningen är både rymligare och ljusare än lägenheten på andra våningen.

Lägenheten på andra våningen

Lägenheten består av hall, vardagsrum med matplats, soffbord och bäddsoffa för två personer, separat kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kyl), två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med dusch och toalett. Lägenheten är inte utrustad med aircondition.

Lägenheten på tredje våningen

Lägenheten består av hall, stort vardagsrum med ett skrivbord, soffbord och en bäddsoffa för två personer, som går in i ett öppet kök (4 kokplattor, ugn, diskmaskin och kyl) med matplats utformad som en slags hög bardisk med matchande barstolar, sovrum med dubbelsäng och eget badrum med badkar (med tillhörande dusch) och toalett, sovrum med dubbelsäng och ett andra badrum med badkar (med tillhörande dusch) och toalett i korridoren. lägenheten är utrustad med aircondition.

 

Sök priser och
boka vistelse

Sök priser och
boka resa

Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
 

Liknande ställen

Rekommendationer till dig

Nyheter från In-Italias
BLOGG
Här kan du bli inspirerad till din semester i Italien
search map