Semesterbostad i Rom

Appartamento Governo Vecchio

 
Appartamento Governo Vecchio är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Governo Vecchio är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Man ska vara uppmärksam på att lägenheten ligger i ett mycket livligt kvarter med folkliga uteserveringar och smala gator vilket medför en storstadsstämning.

Trerumslägenhet med 4 + 2 sovplatser:
- Appartamento Governo Vecchio ligger på andra våningen i en ståtlig byggnad från 1500-talet och mäter ca. 60 m². Lägenheten består av uppehållsrum med bäddsoffa för två (som kan användas mot betalning) och ett väldigt litet kök med två kokplattor. Det finns två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med våningssäng, samt ett stort badrum med toalett och badkar.

Läs mer om Appartamento Governo Vecchio

OBS: Nyckeln till lägenheten hämtas på Via Monte Brianzo 58 mellan 14.30 och 18.30. Vid sen ankomst eller ankomst på söndag eller italiensk helgdag utleveras nyckeln av taxichaffören som kör er till lägenheten och därför är det viktigt att beställa taxi ( se taxipris) via In-Italia och upplys förväntad ankomsttid och ev. flight nummer vid er bokning.

Dölj texten
 
 
search map