Semesterbostad i Rom

Appartamento Giulia

 
Appartamento Giulia är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Giulia är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Via Giulia är kanske inte ett namn, som omedelbart ringer några klockor, men om vi nämnder att lägenheten Appartamento Giulia ligger endast 600 meter från både Campo de' Fiori, Piazza Navona och Engelsborg så hjälper det kanske? Det är med andra ord på tal om ett ytterst centralt läge.

En lugn gata

Livliga restauranger och caféer är ett av nöjena vid en vistelse i Rom, men det är inte något som hjälper för skönhetssömnen - om de ligger för nära din lägenhet. På Via Giulia bor med ro från "stöket", samtidigt som du inte behöver gå långt för att hitta det om du skulle vilja!

Läs mer om Appartamento Giulia

Lägenheten på Appartamento Giulia

Trerumslägenhet med 4/6 sovplatser (5:e vån. med hiss)

Lägenheten ligger på 4:e våningen (det finns en fin, ny hiss) och består av ett rymligt vardagsrum som både har en matsalsdel, och en mysdel med öppen spis och bäddsoffa till två personer, ett litet separat kök (4 gasplattor, ugn, kylskåp och diskmaskin), ett sovrum med dubbelsäng och ett privat badrum samt ett mindre sovrum med två enkelsängar, också till detta rum finns ett badrum.

Dölj texten
 
 
search map