Semesterbostad i Rom

Appartamento Gesù Secondo

 
Appartamento Gesù Secondo är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Gesù Secondo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Det kan vara svårt att få ordning på beskrivningen av denna charmerande lägenhet, den ligger mitt i Roms historiska centrum med kort avstånd till såväl Piazza Navona, Campo de' Fiori och Pantheon som området kring Corson med alla dess underbara butiker, för att inte tala om alla bra matställen...

Personlig inredning

Vi befinner oss på femtevåning (med hiss) i via del Gesù, på högsta våning så precis under taket som är präglat av de för Rom så typiska synliga takbjälkar och plankor. Lägenheten har en upphöjd plattform ovanför och bredvid köket, där dubbelsängen är placerad. Du sover alltså på en slags pedistal. Inredningen och möblemanget är ganska personligt med god smak. Här finns aircondition, lcd-tv, tvättmaskin och diskmaskin.

Läs mer om Appartamento Gesù Secondo

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser
- Lägenheten består av stort uppehållsrum, bäddsoffa för två personer samt en upphöjd plattform i den ena hörnan, där du finner en dubbelsäng, separat kök (2 elplattor, tvättmaskin, micro, och diskmaskin) samt badrum med dusch och toalett.

Dölj texten
 
 

Gästomdömen av Appartamento Gesù Secondo

Läs personliga omdömen av Appartamento Gesù Secondo som ligger i Rom. Omdömena av semesterbostaden är skrivna av gäster som har rest med In-Italia. Alla omdömen är naturligtvis ocensurerade så du får en ärlig beskrivning och recension av Appartamento Gesù Secondo. Förutom omdömen av själva semesterbostaden kan du också läsa fina tips från våra gäster om utflykter, restauranger, sevärdheter, strander, lokaltransport och mycket mer.

Se alla 5 omdömen från Appartamento Gesù Secondo

Bra centralt läge i Rom

Denna lilla lägenhet är perfekt för den lilla familjen. Det är mycket centralt belägen och har köksredskap för att kunna laga mat som hemma om du vill. Det är rent och snyggt.
Allt var som beskrivs på webbplatsen. Mycket trevlig.
Det centrala läget innebär att det är tänkt att komma till många av Roms sevärdheter på en relativt kort tid.
När vi åker till Rom igen, blir det den här lägenheten igen

Läs mer

Perfekt läge!

Charmig lägenhet med en otraditionell layout och ett läge som inte går att få bättre. Vi njöt av att kunna se på alla Roms sevärdheter, och i området ligger många bra restauranger.

Om vi ska anmärka på något som kunde vara bättre, så är det storleken på sängen som nog mer är till 1 1/2 personer än till 2... men det går ju i Rom! ;)

Vi ankomsten möttes vi av uthyrarens representant precis som avtalat, och fick en bra genomgång av lägenheten.

Allt i allt A+ till både In-Italia och till Rom.

Läs mer

Fantastiskt läge

Trevlig otraditionell lägenhet med lugn privat entré via vis Pantheon - med 1-15 minuters gångavstånd till allt - kanske 20-25 minuter till Spanska Trappan och Vatikanen - men annars ligger allt inom gångavstånd.

Övriga praktiska upplysningar - 5 minuter och 10 euro med taxi från stationen, spar eventuellt "omvägen" via stationen och flygbussen (12 euro för 2) och ta en taxi direkt till/från flygplatsen - fastpris 48 euro - Carrefour minimarket precis nedanför dörren i samma gata, öppen alla dagar.

Läs mer

Bedömning av Appartamento Gesù Secondo

Lägenheten är fin och servicen på topp – vår kontakt mötte upp ute på vägen och han bemödade sig verkligen att visa oss hur allt fungerade och att vi alltid kunde kontakta dem om vi hade problem eller frågor. Utmärkta sovplatser till fyra personer och ett fint litet kök.

Läs mer

Bra läge

Lägenheten ligger riktigt bra i förhållande till alla sevärdheter. Det var en väldigt liten hiss, men den fanns. Vi saknade att aircondition inte var up to date. Den var tvungen att kyla när vi inte var hemma och därför blev det väldigt varmt om nätterna - vi öppnade dock fönstret och därmed också för oväsendet utanför.
Vi hade behövt en takterass.
Vi fick en bra service av resebyrået.

Läs mer

Charlotte fran Danmark bodde på Appartamento Gesù Secondo i Rom

Allt gick perfekt, det var en super lägenhet med fantastiskt läge.
Allt gick som smort i olja, enda problemet var att semestern var för kort!

Läs mer
 
search map