Semesterbostad i Rom

Appartamento Gesù Primo

 
Appartamento Gesù Primo är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Gesù Primo är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Denna fina enrumslägenhet ligger mitt i Roms historiska centrum med Pantheon, Campo de' Fiori, Piazza Navona och oändligt mycket mer inom kort gångavstånd.

Fin möblering

Detta är en spännande lägenhet, som med sitt pittoreska gamla målade tak och sitt parkettgolv tillsammans har potential till att vara en exklusiv och lyxig lägenhet, men som - lyckligtvis för oss som man också ser på priset - har förblivit en ganska vanlig lägenhet med ett fint möblemang, som i stor utsträckning ändå är antikt, och med priset kan den enkelt konkurera med hotellen i turistklassen. Lägenheten ligger på fjärde våning av en fin fastighet med portvakt och hiss.

Läs mer om Appartamento Gesù Primo

Enrumslägenhet med 2/4 sovplatser
-Lägenheten är ca 40 m² stor och består av uppehållsrum med dubbelsäng, bäddsoffa med två sovplatser och platt-tv, separat kök (fyra gasplattor, ugn och kylskåp) samt badrum med badkar (med tillhörande dusch) och toalett. Lägenheten är dessutom utrustad med diskmaskin.

Dölj texten
 
 
search map