Semesterbostad i Rom

Appartamento Cinque Scole

 
Appartamento Cinque Scole är inte tillgänglig i dagsläget
Appartamento Cinque Scole är inte en del av programmet hos In-Italia i dagsläget. Men var inte ledsen, det finns så mycket annat att titta närmare på.

Vi har därför funnit dessa semesterboende i samma område till dig:

>> Se fler alternativ här

>> Läs mer om semester till Rom här
Endast boende
+Flyg & boende
Nyhet
Loading
Loading
Vuxna
Barn
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Rum / lägenhet 1
Ålder på barn vid hemresetidpunkten
Fler sökmöjligheter
0
Hämtar innehåll

Detta är en av de finaste lägenheter vi har på programmet i Rom. Kvaliteten kan utan tvekan mätas med ett bättre 4* hotell.

Vi befinner oss i hjärtat av det gamla ghettot, eller med andra ord få steg från flera rekommenderade restauranger, Campo de' Fiori, Trastevere och mycket annat. Det är trevligt att uppleva att kvarteret fortfarande har en landsbyggdsprägel över sig då själva "ghettot" sen länge är försvunnet. Lägenheten, som ligger på femte våningen (med hiss) i en gammal byggnad, är rymlig och ljus. Dess inredning är stilrent modern med flera design-möbler.

Läs mer om Appartamento Cinque Scole

Trerumslägenhet med 4 + 1 sovplatser (5:e vån. med hiss)
- Lägenheten består av ett stort uppehållsrum som hänger samman med ett stort kök med matplats (4 kokplattor, ugn, stor microvågsugn, diskmaskin samt ett långt matbord), två sovrum med dubbelsäng samt två badrum med toalett och dusch. I vardagsrummet finns en bäddsoffa för en person, satelit-TV med DVD och internationella kanaler samt en spännande teckning av en känd italiensk konstnär på den ena väggen (OBS: inte röra!). Av ytterliggare detaljer kan vi nämna att lägenheten i alla rum (bortsett från badrummen) har fin parkett golv och att den är utrustad med aircondition, tvättmaskin och trådlös internetförbindelse.

Dölj texten
 
 
search map